Νέα Υόρκη: 20χρονος ομογενής δολοφονείται μετά από ερωτικό τρίο

Νέα Υόρκη: 20χρονος ομογενής δολοφονείται μετά από ερωτικό τρίο

Πολλά ερωτήματα μετά την άγρια δολοφονία 20χρονου ομογενή ο οποίος δολοφονήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης μετά από ερωτικό τρίο.

Όπως αναφέρει ο Daily Telegraph, o Μάνος Οικονομίδης συνευρέθη με νεαρή κοπέλα και έναν 21χρονο σε διαμέρισμα του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης. Τα πράγματα ξέφυγαν όταν ένας εκ των δύο ανδρών που συμμετείχαν ξεκίνησε να τραβάει βίντεο.

Η νεαρή, εκνευρισμένη, ζήτησε να φύγει και ο 21χρονος την συνόδευσε στο σπίτι της, αφήνοντας τον Οικονομίδη μόνο του στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα ενημέρωσε τον σύντροφό της, ο οποίος δεν συμμετείχε στην πράξη, ότι έπεσε θύμα βιασμού.

Όταν ο 21χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, ο Οικονομίδης αποφάσισε να αποχωρήσει αλλά βγαίνοντας από το διαμέρισμα ήρθε αντιμέτωπος με τρεις άντρες, που κρατούσαν ρόπαλα. Οι δράστες τον κυνήγησαν, τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον μαχαίρωσαν.

Ο νεαρός κατάφερε να χτυπήσει την πόρτα διπλανού διαμερίσματος πριν πέσει αιμόφυρτος. Τελικώς άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο “Methodist Hospital” του Μπρούκλιν, φέροντας σοβαρά τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και την πλάτη. Οι κάμερες ασφαλείας του κτιρίου έχουν καταγράψει τα πάντα.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για την δολοφονία του.

Από τα μέχρι στιγμήν στοιχεία δεν προκύπτει πως η σεξουαλική πράξη ήταν βιασμός, όπως ανέφερε η γυναίκα που συμμετείχε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Πηγή: Daily Telegraph

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter