Ο Κρέτσος απαντά σε Λοβέρδο: Ο διαγωνισμός για τις άδειες θα διεξαχθεί άμεσα με τον νόμο Παππά

Ο Κρέτσος απαντά σε Λοβέρδο: Ο διαγωνισμός για τις άδειες θα διεξαχθεί άμεσα με τον νόμο Παππά

Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα διεξαχθεί άμεσα με τον νόμο Παππά και οι καναλάρχες θα πληρώσουν, σημειώνει ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, απαντώντας στη δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδου, ο οποίος ανέφερε ότι «ο Ν. Παππάς διασυρόμενος κατέθεσε είκοσι τροπολογίες στον νόμο του», ενώ άφησε αιχμές και για το χρηματικό τίμημα της διαδικασίας.

Συγκεκριμένα, η δήλωση του ΓΓΕΕ έχει ως εξής: «Ο κ. Λοβέρδος έμεινε μόνος και τελευταίος να υπερασπίζεται την αεροπειρατεία των τηλεοπτικών σταθμών. Ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα διενεργηθεί άμεσα με τον ν. 4339/2015 – τον “νόμο Παππά” -, και οι υποψήφιοι καναλάρχες θα πληρώσουν τουλάχιστον τα χρήματα που η ίδια η αγορά καθόρισε, όπως άλλωστε απεδέχθη και το ΕΣΡ.

«Ο κ. Λοβέρδος γνωρίζει καλά ότι, μετά την αδειοδότηση, δεν θα αρκεί η άνευ όρων υποστήριξη στους καναλάρχες για να διατηρήσει το “στασίδι” του στις εκπομπές. Θα χρειάζεται να εκφέρει πολιτικό λόγο ουσίας – και όχι μόνο να αναμασά περσινά ξινά σταφύλια. Ως Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, τον καλούμε να ψηφίσει τις διατάξεις που αφορούν στην επαύριο της αδειοδότησης».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter