Παππάς: Ο Μητσοτάκης με την πρόταση μομφής δικαιώνει την ανατροπή του πατέρα του από τον Σαμαρά (Video)

Παππάς: Ο Μητσοτάκης με την πρόταση μομφής δικαιώνει την ανατροπή του πατέρα του από τον Σαμαρά (Video)

Επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και στον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, Νίκος Παππάς μιλώντας στο Epsilon.

«Ο κ. Μητσοτάκης πολύ πιθανόν τις επόμενες ώρες να καταθέσει μια πρόταση μομφής, εναντίον της πολιτικής που άσκησε και ο πατέρας του στο ζήτημα του Μακεδονικού. Είναι μία κίνηση που δικαιώνει την ανατροπή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη από τον Αντώνη Σαμαρά» δήλωσε ο Παππάς, σημειώνοντας:

«Δεν νομίζω ότι με την πρόταση μομφής φιλοδοξούν να ρίξουν την κυβέρνηση, φιλοδοξούν να κλιμακώσουν μια αντιπαράθεση. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα συζήτηση στη Βουλή. Πιστέψτε με. Θα μάθει ο ελληνικός λαός τι έχουν κάνει όλες οι κυβερνήσεις στο συγκεκριμένο θέμα και ο κ. Μητσοτάκης θα έρθει προ των ευθυνών του. Δεν θα μπορεί να κάνει ένα σλάλομ, θα μπουν τα πράγματα κάτω» υπογράμμισε.

Η επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

«Η χθεσινή επίθεση στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν ένα ατόπημα εκ μέρους του κ. Μητσοτάκη, που δεν καταλάβαμε τι ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ατόπημα εκ μέρους λοιπόν του κ. Μητσοτάκη, εκτός του ότι προκάλεσε αυτή τη συνάντηση, κάλυψε και την αθλιότητα Σαμαρά, η οποία αθλιότητα Σαμαρά με αυτή την ανοιχτή επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, νομίζω ότι είναι και από τις τελευταίες παραστάσεις μιας ακροδεξιάς, η οποία έκανε καριέρα πάνω στο Μακεδονικό ζήτημα» τόνισε.

«Ο κ. Σαμαράς έχει συνειδητά ζημιώσει τη χώρα στο ζήτημα του μακεδονικού και δεν έχει υπηρετήσει τα εθνικά συμφέροντα, δεν ξέρω πως τα αντιλαμβάνεται ο ίδιος, αλλά η πορεία αυτό έχει δείξει. Το οδυνηρό δεν είναι η στάση του κ. Σαμαρά, ήταν εκπρόσωπος μιας μειψηφικής τάσης και μέσα στην κεντροδεξιά παράταξη της χώρας μας, η οποία αυτή τη στιγμή δυστυχώς σέρνει από τη μύτη την ηγεσία της ΝΔ. Αυτή είναι η απλή αλήθεια» ανέφερε.

Σχετικά με τη δήλωση του κ. Κικίλια ότι πρόκειται για μία μαύρη ημέρα για τη χώρα ανέφερε «είναι μια υπερβολή, απολύτως συμβατή με τη στρατηγική επιλογή που έχει κάνει ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος αναιρεί όλη την πολιτική που υπηρέτησε και ο πατέρας του και ο Κώστας Καραμανλής. Αυτό είναι το εντυπωσιάκο».

«Ο κόσμος που κατεβαίνει στα συλλαλητήρια δικαιούται να ξέρει την αλήθεια και να μην τον κοροϊδεύουν» είπε ο κ. Παππάς.

Για το ΚΙΝ.ΑΛ.

«Με χαρά διαπιστώνουμε ότι πολλά στελέχη από το Κίνημα Αλλαγής τοποθετούνται με θετικό τρόπο υπέρ της συμφωνίας» τόνισε.

ΤΙ είπε για τον Πάνο Καμμένο

«Ο Καμμένος έχει μπέσα, αυτό είναι το πράγμα που τον διαφοροποιεί. Έχει καθαρές θέσεις, έχει καθαρή άποψη, δεν μας την έκρυψε ούτε λεπτό και βεβαίως την υπερασπίζεται. Έχει όμως το σθένος να λέει ότι πολλά από τα στοιχεία της συμφωνίας είναι στοιχεία που έχει υπηρετήσει κατά το παρελθόν ως μέλος της ΝΔ.»

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter