Σοκάρουν τα ευρήματα στη σορό της «πριγκίπισσας Λέια» – Εντοπίστηκαν κοκαΐνη και ηρωίνη

Σοκάρουν τα ευρήματα στη σορό της «πριγκίπισσας Λέια» – Εντοπίστηκαν κοκαΐνη και ηρωίνη

Σοκ έχουν προκαλέσει στη διεθνή κοινότητα οι πληροφορίες που αναφέρουν πως στον οργανισμό της γνωστής ηθοποιού Κάρι Φίσερ, που έφυγε από τη ζωή στις 27 Δεκεμβρίου από καρδιακή προσβολή, εντοπίστηκαν ίχνη από κοκαΐνη, ηρωίνη και άλλες ναρκωτικές ουσίες.

Η ηθοποιός που έμεινε ανεξίτηλη σε όλους τους σινεφίλ από τον ρόλο της ως «πριγκίπισσα Λέια» στη σειρά ταινιών Star Wars, είχε αντιμετωπίσει πολλές φορές στο παρελθόν προβλήματα από τον εθισμό της σε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες, κάτι που ουσιαστικά οδήγησε και στον θάνατό της.

Όπως αναφέρει η έκθεση, που δόθηκε στη δημοσιότητα, είναι πιθανό, η Αμερικανίδα ηθοποιός που υπέστη καρδιακή προσβολή, να είχε πάρει κοκαΐνη τρεις ημέρες πριν από την πτήση της 23ης Δεκεμβρίου, κατά την οποία κατέρρευσε. Τέσσερις ημέρες αργότερα πέθανε, σε ηλικία 60 ετών.

Ακόμη, η έκθεση αναφέρει πως βρέθηκαν ίχνη ηρωίνης και χαπιών έκσταση, αλλά ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει πότε η Fisher είχε κάνει χρήση αυτών των ναρκωτικών και αν αυτές οι ουσίες οδήγησαν στον θάνατό της.

Τα ευρήματα αυτά προέκυψαν από τις τοξικολογικές αναλύσεις που έγιναν στα δείγματα που είχαν ληφθεί όταν η ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η ηθοποιός πέθανε από υπνική άπνοια και τον συνδυασμό άλλων παραγόντων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter