Γλυκά Νερά: Αναζητούν απαντήσεις από το DNA οι αρχές- Βρήκαν το μωρό να χτυπά τη μητέρα του για να ξυπνήσει

Γλυκά Νερά: Αναζητούν απαντήσεις από το DNA οι αρχές- Βρήκαν το μωρό να χτυπά τη μητέρα του για να ξυπνήσει

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες για την εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος στα Γλυκά Νερά και τον εντοπισμό των δραστών που δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάιν, μπροστά στο 11 μηνών μωρό της.

Οι αρχές έχουν καταρτιστεί μια λίστα με περισσότερα από 100 ονόματα υπόπτων, είτε φυλακισμένων είτε αποφυλακισθέντων ενώ παράλληλα μελετούν στοιχεία από βίαιες ληστείες που διαπράχθηκαν τον τελευταίο χρόνο στη βορειοανατολική Αττική και έχουν ομοιότητες με αυτή στα Γλυκά Νερά. Πάντως θεωρούν ότι οι δράστες της φρίκης στα Γλυκά Νερά είναι σεσημασμένοι και τα επόμενα 24ωρα αναμένουν και τα πρώτα αποτελέσματα από τον αντιδραστήρα των Εγκληματολογικών εργαστηρίων, ώστε να διαπιστώσουν σε ποιους ανήκει το γενετικό υλικό που έχει εντοπιστεί.  Μέχρι και τα ρούχα που φορούσαν τα δυο θύματα έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά για ανάλυση.

 

Το γεγονός πως οι δράστες παρέμειναν στο σπίτι αρκετή ώρα, περίπου μισή ώρα και συνέχισαν να αναζητούν χρήματα και χρυσαφικά ενώ είχαν ήδη σκοτώσει την 20χρονη κοπέλα πέρα από τα ερωτήματα που δημιουργεί για την τόσο μεγάλη παραμονή τους φαίνεται να είναι και το μεγαλύτερο λάθος τους σύμφωνα με τις αρχές. Ωστόσο, τα λάθη των δραστών αναμένεται να είναι και το «κλειδί» για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Ερωτήματα επίσης δημιουργεί γιατί οι δράστες ενώ είχαν όπλα επέλεξαν να στραγγαλίσουν την άτυχη κοπέλα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα καταθέσεις του 32χρονου πιλότου, οι τρεις δράστες μιλούσαν καθαρά ελληνικά, ήταν μεσαίου αναστήματος και οι σωματότυποί τους ήταν κανονικοί.

Συγκλονίζει η εικόνα που αντίκρυσαν οι αστυνομικός

Για τα όσα αντίκρισε ο αστυνομικός που μπήκε στο σπίτι αμέσως μετά το ειδεχθές έγκλημα μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης. Όπως του είπε ο αστυνομικός ο σύζυγος ήταν δεμένος και δίπλα του ήταν νεκρή του η γυναίκα του, ενώ το μωρό δεν έκλεγε, καθόταν δίπλα στην νεκρή μητέρα του και την σκουντούσε.

Για τον πατέρα ο κ. Καλλιακμάνης είπε ότι, όπως είπε και ο ίδιος, σε κάποια χρονικά σημεία έχανε τις αισθήσεις του.

 

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter