Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο 22χρονος – Και πέμπτη γυναίκα τον αναγνώρισε

Νέα Σμύρνη: Στον εισαγγελέα ο 22χρονος – Και πέμπτη γυναίκα τον αναγνώρισε

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ο 22χρονος ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης ακολουθούσε μια νεαρή κοπέλα έως την πυλωτή της πολυκατοικίας της με το μόριό του έξω.

Η βασική κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι καταγγελίες εις βάρος του. Ακόμα τέσσερις γυναίκες αναγνώρισαν τον 22χρονο και κατήγγειλαν πως είχαν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από τον νεαρό. Οι γυναίκες κατάφεραν και τον αναγνώρισαν μετά το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η κοπέλα από την Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια γυναίκα με καταγωγή από την Κύπρο που είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους. Η εν λόγω κοπέλα δέχτηκε επίθεση στην Καλλιθέα στις 25 Μαρτίου του 2020. Όπως ανέφερε ο 22χρονος αφού αυτοϊκανοποιήθηκε μπροστά της, έφυγε ατάραχος και χάθηκε στα στενά της περιοχής. Παράλληλα, ο νεαρός φέρεται να είχε παρενοχλήσει δύο ακόμα κοπέλες, ηλικίας 24 και 22 ετών, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου και της Ακρόπολης τον περασμένο Αύγουστο. Η άλλη επίθεση φέρεται να έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην περιοχή της Νέας Σμύρνης σε βάρος μιας 28χρονης.

Ο 22χρονος νεαρός που είναι φοιτητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του πανεπιστήμιου του Πειραιά, είναι γνωστός στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, καθώς εργάζεται σαν σερβιτόρος σε γνωστό καφέ – μπαρ της περιοχής.

Οι αστυνομικοί που κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν μετά τα στοιχεία που συνέλεξαν έκαναν έρευνα στο σπίτι του, και μάλιστα εντόπισαν τα ρούχα που φορούσε το βράδυ που ακολούθησε τη νεαρή γυναίκα. Ο 22χρονος οδηγείται σήμερα Παρασκευή στον Εισαγγελέα.

Ο πατέρας του 22χρονου λίγη ώρα μετά τη σύλληψή μίλησε στο Star λέγοντας: «Το παιδί είναι τέλειο από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι». Ακολούθως, ο πατέρας του 22χρονου επισήμανε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter