Πολάκης κατά επιτροπής λοιμωξιολόγων για τα μονοκλωνικά: «Εξευτελιστήκατε, αυτό δε θα μείνει έτσι»

Πολάκης κατά επιτροπής λοιμωξιολόγων για τα μονοκλωνικά: «Εξευτελιστήκατε, αυτό δε θα μείνει έτσι»

Ολομέτωπη επίθεση στην επιτροπή των λοιμωξιολόγων πραγματοποιεί ο Παύλος Πολάκης με αφορμή τα μονοκλωνικά αντισώματα, τη θεραπεία για τον κορονοϊό την οποία ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας βοά εδώ και μήνες.

Τονίζοντας πως εάν αν η χρήση τους είχε λάβει έγκριση θα είχαν αποφευχθεί πολλοί από τους 11.500 νεκρούς από κορονοϊό, με ανάρτησή του στο Facebook, καταγγέλλει την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, σημειώνοντας: «Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΩΝ, στη σημερινή της συνεδρίαση που για ΠΡΩΤΗ φορά μετά από εφτά μηνες συζήτησε το θέμα, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ να ΜΗΝ εισηγηθεί στο Υπουργειο Υγειας ,τη χρήση των μονοκλωνικων αντισωμάτων ως θεραπευτικό όπλο για τους νοσούντες από κορωναιο! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ,την οποία υποστήριξαν κυριως οι κύριοι Λαζανας, Γώγος, Μαγιορκινης, Σύψας, Παπαευαγγέλου και Εξαδάκτυλος! Ο Ζαουτης σιωπηλός ,ο Τσιόδρας χλιαρός υπέρ της χρήσης και ο Παναγιωτακοπουλος (αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ) υπέρ» και τονίζει: «Είστε συνειδητοί εγκληματίες».

Σε μία προσπάθεια να εξηγήσει την άρνηση της Επιτροπής, καταλήγει: «Ό,τι και να συμβαίνει είστε απαράδεκτοι, είστε άλλη μία φορά μικρότεροι των περιστάσεων και σίγουρα δεν είστε καλύτεροι επιστήμονες από αυτούς που σε άλλες χώρες τα χρησιμοποιούν».

Καταλήγει, μάλιστα: «Από μενα η όποια «ανακωχή» η «σεβασμός» στο όνομα της αντιμετώπισης της πανδημίας έλαβε τέλος» και υπογραμμίζει:
«Σήμερα και αποκαλυφθήκατε και εξευτελιστήκατε. Αυτό δεν θα μείνει έτσι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter