2018 Formula 1 Grand Prix Σιγκαπούρης

2018 Formula 1 Grand Prix Σιγκαπούρης

Με νίκη του Λιούις Χάμιλτον (που με αυτή την επιτυχία πλησίασε τον τίτλο) ολοκληρώθηκε το Grand Prix στους δρόμους του λιμανιού στην Σινγκαπούρη. Στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Μαξ Φερστάπεν με τρίτο τον διεκδικητή του τίτλου Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο Σαρλ Λεκλέρκ επέστρεψε στους βαθμούς και ο Μάρκους Έρικσον τερμάτισε πολύ κοντά πίσω του. Ο θεαματικός νυχτερινός αγώνας της Formula 1, στη Σιγκαπούρη ολοκληρώθηκε με τον Λεκλέρκ να παίρνει άλλους δυο βαθμούς για λογαριασμό της Alfa Romeo Sauber F1 Team. Ο Έρικσον ήταν επίσης πολύ κοντά στον να τερματίσει στην 10αδα. Είχε σταθερή απόδοση και κατάφερε να δει 11ος την καρό σημαία. Ξεκινώντας από την 13η και 14η θέση αμφότεροι οι οδηγοί έκαναν καλή εκκίνηση και είχαν δυνατή απόδοση. Έδωσαν μάχη για να κερδίσουν θέσεις στο μέσο της κατάταξης ακολουθώντας τακτική μιας αλλαγής ελαστικών. Σε αυτή τους την προσπάθεια, βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις προκλήσεις και τα εμπόδια που θέτει η απαιτητική διαδρομή της Μαρίνα Μπέι. Με αυτοπεποίθηση και υψηλό ηθικό η ομάδα επιστρέφει τώρα στην Ελβετία για να προετοιμαστεί για το επόμενο Grand Prix στη Ρωσία.

H Alfa Romeo Sauber F1 Team βρίσκεται στην ένατη θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών. Ο Σαρλ Λεκλέρκ είναι στην 15η θέση του πρωταθλήματος οδηγών (15 βαθμοί) και ο Μάρκους Έρκσον στην 18η θέση (6 βαθμοί).

Μάρκους Έρκσον (μονοθέσιο Νο 9): Αποτέλεσμα: 11ος . Εκκίνησε με την πάρα πολύ μαλακή γόμα μετά από 44 γύρους έβαλε την εξαιρετικά μαλακή γόμα.

«Ήταν ένας σχετικά καλός αγώνας. Ο ρυθμός μου ήταν καλός και δεν έκανα λάθη. Παραταύτα είναι κάπως απογοητευτικό ότι τερματίσαμε στην 11η θέση τόσο κοντά στους βαθμούς. Είχαμε δυνατή απόδοση αλλά δεν μπορούσα να δώσει μάχη για την 10η θέση μετά την αλλαγή ελαστικών, όταν επέστρεψα στην πίστα ακολουθώντας τα προπορευόμενα μονοθέσια. Συνολικά κάναμε καλή δουλειά ως ομάδα και θα δώσουμε ξανά μάχη στο Σότσι.»

Σαρλ Λεκλέρκ (μονοθέσιο Νο 16): Αποτέλεσμα: 9ος . Εκκίνησε με την πάρα πολύ μαλακή γόμα και μετά από 38 γύρους έβαλε την εξαιρετικά μαλακή γόμα.

«Τι αγώνας… ήταν σχεδόν τέλειος! Οι χρόνοι μας ανά γύρο ήταν δυνατοί και το ζύγισμα του μονοθεσίου καλό από την αρχή ως το τέλος. Πραγματοποιήσαμε σπουδαία ανάκαμψη αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά από μια Παρασκευή όπου ο ρυθμός μας δεν ήταν τόσο δυνατός. Χάρη στη στρατηγική μας μπορέσαμε να βρούμε το δρόμο ανάμεσα σ’ αυτούς που βρίσκονταν στο μέσο της κατάταξης και να τερματίσουμε ξανά στους βαθμούς. Νιώθω καλά μ’ αυτό το επίτευγμα μετά τα τελευταία Σαββατοκύριακα, δείχνει τη δυναμική μας. Ανυπομονώ για τον επόμενο αγώνα.»

Φρεντερίκ Βασέρ, Επικεφαλής Ομάδας: «Είμαστε ικανοποιημένοι με το σημερινό αποτέλεσμα. Ξεκινήσαμε με δυσκολίες το τριήμερο, τις αντιμετωπίσαμε και πήραμε αξιοπρεπείς θέσεις στις κατατακτήριες δοκιμές. Στον απαιτητικό αγώνα η στρατηγική μας ήταν καλή και αμφότεροι οι οδηγοί είχαν δυνατή και σταθερή απόδοση. Ο Charles τερμάτισε 9ος προσθέτοντας δυο ακόμη βαθμούς στη συγκομιδή μας. Ο Marcus ήταν πολύ κοντά στην 10αδα. Πρέπει να παραμείνουμε επικεντρωμένοι και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση, ανυπομονώ για το επόμενο Grand Prix στη Ρωσία.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter