2018 Formula 1 Ουγγρικό Grand Prix

2018 Formula 1 Ουγγρικό Grand Prix

Η Αlfa Romeo Sauber F1 Team, οδεύει με αυτοπεποίθηση, προς τον τελευταίο αγώνα πριν από την καλοκαιρινή ανάπαυλα.

Η ομάδα βρίσκεται βαθμολογικά στο μέσον της κατάταξης και έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 18 βαθμούς στη σεζόν. Έτσι ταξιδεύει στην Βουδαπέστη με υψηλό ηθικό στοχεύοντας να συνεχίσει να προοδεύει. Οι οδηγοί είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και η απόδοση του μονοθεσίου καλή.

Ο δοκιμαστής και αναπληρωτής οδηγός, της Alfa Romeo Sauber F1 Team, Αντόνιο Τζιοβινάτσι, θα οδηγήσει στη θέση του Σαρλ Λεκλέρκ στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών του Ουγγρικού Grand Prix. Στις δοκιμές εξέλιξης της Βουδαπέστης που θα γίνουν από 31/7-1/8 θα οδηγήσει για την ομάδα, την πρώτη μέρα ο Μάρκους Έρικσον και τη δεύτερη ο Αντόνιο Τζιοβινάτσι.

Μάρκους Έρικσον (μονοθέσιο Νο 9): «Μετά από ένα δυνατό αγώνα στο Χοκενχάιμ πάω στη Βουδαπέστη με μια έξτρα ώθηση αυτοπεποίθησης. Όλοι στην ομάδα αισθάνονται θετικά και είμαστε έτοιμοι να επιτεθούμε στον τελευταίο αγώνα πριν την καλοκαιρινή ανάπαυλα. Η πίστας της Βουδαπέστης είναι εξαιρετικά τεχνική. Διαθέτει πολλές στροφές και έχει πολύ ένταση να οδηγείς εκεί, μου θυμίζει πίστα καρτ. Είναι απαιτητική πίστα τόσο για τον οδηγό όσο και για το μονοθέσιο. Βρισκόμαστε σε καλή φόρμα και με το μονοθέσιο που έχουμε θα πρέπει να καταφέρουμε να παλέψουμε για ένα καλό αποτέλεσμα εδώ. Θα υπάρχουν πολλές Σουηδικές σημαίες στην πίστα αυτό πάντα μου δίνει έξτρα ώθηση. Ανυπομονώ να δω τους Σουηδούς φιλάθλους στη Βουδαπέστη. Ας δούμε τι είναι εφικτό.”

Σαρλ Λεκλέρκ (μονοθέσιο Νο 16):

“Ανυπομονώ για το Σαββατοκύριακο του Grand Prix στην Ουγγαρία. Η Βουδαπέστη είναι σπουδαία πόλη, πάντα απολαμβάνω το χρόνο μου εκεί. Όσον αφορά στον αγώνα ανυπομονώ να οδηγήσω ξανά στο Ουγγαρόρινγκ. Είναι μια πολύ τεχνική πίστα τελείως διαφορετική από τις πίστες που αντιμετωπίσαμε μέχρι σήμερα στη σεζόν. Έχω μερικές καλές αναμνήσεις από τους αγώνες της Formula 2, πέρυσι, οπότε ανυπομονώ να δω τι μπορώ να καταφέρω αυτή τη φορά. Έχουμε επιδείξει σταθερά καλή απόδοση τις τελευταίες εβδομάδες και επενδύουμε σ’ αυτό, ώστε να τερματίσουμε με θετικό τρόπο, στο πρώτο μισό της σεζόν. “

Δεδομένα πίστας:

Το Ουγγαρόρινγκ είναι μια πίστα όπου τα μονοθέσια σετάρονται για το μέγιστο της κάθετης δύναμης. Η διαδρομή έχει μια αλληλουχία στροφών αργής και μέση ταχύτητας ενώ ανάμεσα υπάρχουν μικρές ευθείες. Η σταθερότητα στο φρενάρισμα και η πρόσφυση είναι καθοριστικές. Το περιορισμένο πλάτος της πίστας μειώνει τις διαθέσιμες ιδανικές γραμμές. Έτσι τα προσπεράσματα είναι δύσκολα και δίνεται έμφαση σε μια καλή θέση στην εκκίνηση.

Πίστα Hungaroring μήκος :4,381χλμ

Απόσταση αγώνα: 70 γύροι / 306, 630 χλμ

Πρόγραμμα Κατατακτήριες δοκιμές: 16:00 Ελλάδος (15:00 τοπική ώρα)

Αγώνας: 16:10 Ελλάδος, (15:10 τοπική ώρα)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter