2020: Ο Στέφανος Κολοκούρης ευχαριστεί τον Μητσοτάκη που τον έκανε αρχηγό του Πυροσβεστικού σώματος

2020: Ο Στέφανος Κολοκούρης ευχαριστεί τον Μητσοτάκη που τον έκανε αρχηγό του Πυροσβεστικού σώματος

Από την καταστροφή στο Μάτι και τις ευθύνες που έριχνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τότε κυβέρνηση Τσίπρα και στις αρμόδιες υπηρεσίες ως την αρχηγία του Πυροσβεστικού Σώματος, ένας Μητσοτάκης δρόμος.

Πώς ένας αρχηγός πολιτικού κόμματος που κάνει σημαία το Μάτι και την καταστροφή για να φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου προάγει τον υπαρχηγό σε αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος;

Αυτό μόνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης το ξέρει και ο ίδιος ο σημερινός αρχηγός ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο της εισαγγελικής έρευνας για τη στάση του στο Μάτι, επιλογή που προκάλεσε την οργή των κατοίκων στο Μάτι οι οποίοι με επιστολή τους ζητούσαν να τον αποπέμψει. Έγραφαν μάλιστα τότε:

«Ο κ. Κολοκούρης διατηρώντας μια από τις σημαντικότερες θέσεις που αφορούν στη διασφάλιση της ανθρώπινης ζωής, με την παντελή απουσία του, μας άφησε να καιγόμαστε, κυριολεκτικά, αβοήθητους. Από μια φωτιά, η οποία έκαιγε, επί μία ώρα και, σε χαμηλή βλάστηση, προτού φτάσει στον πρώτο Οικισμό, από τους 5 συνολικά όμορους, που έπληξε».

Ωστόσο στις 6 Φεβρουαρίου του 2020 ο Στέφανος Κολοκούρης έχει ένα καλό λόγο για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος είχε φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου –όλοι το θυμόμαστε- πατώντας πάνω στην καταστροφή στο Μάτι και πάνω στο Μακεδονικό.

Η τότε ανάρτηση του Στέφανου Κολοκούρη στο Twitter στις 19 Μαρτίου 2020

«Στις 06/02/2020 , το ΚΥ.Σ.Ε.Α. με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη @PrimeministerGR , μου εμπιστεύθηκε την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος. Η τιμή και η ευθύνη είναι μεγάλη! Το Πυροσβεστικό Σώμα κι εγώ προσωπικά, δίνουμε καθημερινή μάχη για τη δική σας ασφάλεια!!»

Διαβάστε επίσης: 

Όταν ο Μητσοτάκης κατάπιε τη γλώσσα του (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter