28η Οκτωβρίου: Δείτε ζωντανά τη μαθητική παρέλαση στην Αθήνα και τη στρατιωτική στη Θεσσαλονίκη (LIVE)

28η Οκτωβρίου: Δείτε ζωντανά τη μαθητική παρέλαση στην Αθήνα και τη στρατιωτική στη Θεσσαλονίκη (LIVE)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.

Πληθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει τα σχολεία της Α΄ Αθηνών (δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), που συμμετέχουν στην παρέλαση, με τον σημαιοφόρο τους και πέντε παραστάτες το καθένα.

Και η στρατιωτική στη Θεσσαλονίκη

Ταυτόχρονα, σε εξέλιξη είναι και η παρέλαση στρατιωτικών και πολιτικών τμημάτων, ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στην παραλιακή Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου της Θεσσαλονίκης. Την παρέλαση παρακολουθούν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, ως εκπρόσωπος του Κυρ. Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ακόμα, το «παρών» δίνουν ο πρόεδρος της ” Ελληνικής Λύσης” Κυριάκος Βελόπουλος, ο πρόεδρος της “ΝΙΚΗΣ” Δημήτρης Νατσιός, ο πρόεδρος των “ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ” Βασίλης Στίγκας, η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστσς και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας αλλά και η ηγεσία του στρατεύματος.

Δείτε LIVE την παρέλαση

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter