Α. Τσίπρας: «Με ενισχυμένη αναλογική όποιος προοδευτικός πολίτης δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει το σχέδιο Μητσοτάκη» (Video)

Α. Τσίπρας: «Με ενισχυμένη αναλογική όποιος προοδευτικός πολίτης δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει το σχέδιο Μητσοτάκη» (Video)

Τον κίνδυνο περαιτέρω ενίσχυσης του σχεδίου του Κυριάκου Μητσοτάκη τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στο πλαίσιο της συνέντευξής του τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

«Με ενισχυμένη αναλογική όποιος προοδευτικός πολίτης δεν ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, αντικειμενικά ενισχύει το σχέδιο Μητσοτάκη», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

«Πήραμε το μήνυμα, ήταν ισχυρό το μήνυμα των εκλογών και αλλάζουμε εν κινήσει», πρόσθεσε. «Θα κριθούμε όλοι στις 26 του μήνα και συλλογικά και ατομικά», είπε ακόμη. «Θέλουμε η αναμέτρηση αυτή να έχει ως επίκεντρο τα προγράμματα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τόνισε ότι τα δύο εναλλακτικά προγράμματα τα δύο σχέδια εξουσίας είναι αυτό της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

«Σε κάθε περίπτωση να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα που δεν θα αφήνει ανεξέλεγκτη και παντοδύναμη την οποιαδήποτε δύναμη – Αυτό δεν είναι καλό για τη δημοκρατία μας», σημείωσε επίσης ο κ. Τσίπρας και αναφορικά με τα σενάρια περί τρίτου γύρου βουλευτικών εκλογών, μίλησε για «εκβιαστικά» διλήμματα που θέτουν τα στελέχη της ΝΔ ώστε «να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους» και να δημιουργήσει μια «παντοδύναμη» και «ανεξέλεγκτη» κυβέρνηση.

Παράλληλα, στον απόηχο των τραγικών περιστατικών στην Κω όπου η 63χρονη άφησε την τελευταία της πνοή ενώ μεταφερόταν στο νοσοκομείο σε καρότσα αγροτικού φορτηγού, του θανάτου της 19χρονης εγκύου αλλα και της 63χρονης τουρίστριας στην Χαλκιδική σημείωσε: «Τις τελευταίες ημέρες έχουμε θανάτους ανθρώπων καθώς το ΕΣΥ είναι υπό κατάρρευση».

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Τσίπρας: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν, είναι και θα είναι κόμμα εξουσίας (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter