Acnofix: Αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ήπιας και μέτριας ακμής

Acnofix: Αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ήπιας και μέτριας ακμής

Η σειρά Acnofix, με σαλικυλικό οξύ (1% και 2%*), προσφέρει ισχυρή κερατολυτική δράση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ακμής.

Τα εξειδικευμένα φαρμακευτικά εργαστήρια της Intermed ανέπτυξαν τη σειρά Acnofix με την καινοτόμο τεχνολογία InterTECH, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη διείσδυση του σαλικυλικού οξέος στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας, τη χρήση σύγχρονων ενυδατικών μορίων και κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

* Το μέγιστο επιτρεπόμενο ποσοστό δραστικής ουσίας

Αcnofix Cream

Kρέμα κατά της Ακμής

1% Σαλικυλικό Οξύ

Η κρέμα Acnοfix έχει κερατολυτική δράση και είναι κατάλληλη για την διόρθωση των ατελειών της λιπαρής με τάση ακμής επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με παράγοντες που βελτιστοποιούν τη διείσδυση του σαλικυλικού οξέος στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας, βοηθάει στο άνοιγμα των πόρων για την επίλυση και την πρόληψη βλαβών. Οι ισχυροί ενυδατικοί και μαλακτικοί παράγοντες προσφέρουν στην επιδερμίδα την απαραίτητη ενυδάτωση για την εξισορρόπηση των επιπέδων λιπαρότητας.

• Εξαλείφει τους φαγέσωρες και εμποδίζει την ανάπτυξη νέων

• Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας

• Προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση

Acnofix Lotion

Λοσιόν κατά της Ακμής

2% Σαλικυλικό Οξύ*

Η λοσιόν Acnofix έχει ισχυρή κερατολυτική δράση και είναι κατάλληλη για την τοπική αντιμετώπιση των συμπτωμάτων τη ακμής (σπυράκια, μαύρα στίγματα). Ειδικά μελετημένη σύνθεση, εμπλουτισμένη με ενισχυτικό παράγοντα διείσδυσης που βοηθάει τo σαλικυλικό οξύ να δράσει σε βάθος, και canadian willowherb το οποίο εμποδίζει την εμφάνιση ακμής και απαλύνει την επιδερμίδα.

• Τοπική
απολέπιση και διάνοιξη των φαγέσωρων, επιταχύνοντας την γρήγορη αποκατάσταση
της πάσχουσας περιοχής και την εξάλειψη των φλεγμονωδών βλαβών.

Αcnofix Foam

Αφρός καθαρισμού κατά της ακμής

2% Σαλικυλικό Οξύ* & Προβιταμίνη Β5

Ενεργός αφρός καθαρισμού με κερατολυτική δράση, για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας. Απομακρύνει αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και καθαρή, ενώ προλαμβάνει την απόφραξη των πόρων. Εμπλουτισμένη σύνθεση με προβιταμίνη Β5 και ενυδατικούς παράγοντες, θρέφει και συμβάλλει στην καλύτερη υγεία του δέρματος, χωρίς να το αφήνει ξηρό ή ερεθισμένο.

• Kαθαρίζει σε βάθος

• Απομακρύνει το σμήγμα & προλαμβάνει την απόφραξη πόρων

Αcnofix Wipes

Μαντηλάκια κατά της ακμής

2% Σαλικυλικό Οξύ* & Προβιταμίνη Β5 Απαλά μαντηλάκια καθαρισμού με κερατολυτική δράση που καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα. Απομακρύνουν αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους, αφήνοντας την επιδερμίδα καθαρή, ενώ προλαμβάνουν την απόφραξη των πόρων. Εμπλουτισμένα με προβιταμίνη Β5, η οποία θρέφει την επιδερμίδα , συμβάλλοντας στην καλύτερη υγεία του δέρματος, και μενθόλη που χαρίζει δροσιά και προσφέρει αίσθηση ανακούφισης στο ακνεϊκό δέρμα.

Kαθαρίζει σε βάθος & απομακρύνει τους ρύπους και τη λιπαρότητα Δροσίζει & καταπραΰνει το ακνεϊκό δέρμα

*Το μέγιστο επιτρεπόμενο ποσοστό της δραστικής ουσίας.

Μη φαγεσωρογόνα. Δερματολογικά ελεγμένα. Χωρίς parabens.

Με την εγγύηση της φαρμακευτικής βιομηχανίας Intermed. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter