Αδίκως «χάρηκε» ο Κυρανάκης, τον… μάζεψε το κόμμα του! (Video)

Αδίκως «χάρηκε» ο Κυρανάκης, τον… μάζεψε το κόμμα του! (Video)

Τρέχει και δεν φτάνει η ΝΔ να μαζέψει «τα σημεία και τέρατα» που λένε και γράφουν οι διάφοροι υποψήφιοι σε μια προσπάθεια να χαϊδέψουν τα αυτιά του ακροδεξιού χώρου, ή απλά μένοντας πιστοί στην ακροδεξιά ιδεολογία τους.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, υποψήφιου της ΝΔ, ο οποίος χθες μας ενημέρωσε πως το επίδομα των 2.000 ευρώ, θα δίδεται για κάθε ελληνόπουλο που γεννιέται… αποκλειστικά από Έλληνα γονιό.

Δηλαδή, αποκλείονται τα ελληνόπουλα που γεννιούνται από μετανάστες!

Σήμερα ωστόσο ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Ζούλας, μιλώντας στην ΕΡΤ, έκοψε τη χαρά του Κυρανάκη.

Όπως είπε, «το επίδομα των 2.000 ευρώ θα δίνεται σε κάθε παιδί που γεννιέται στη χώρα μας από πολίτες που μένουν μονίμως εδώ. Είμαι σαφής σε αυτό που λέω και αυτή είναι η επίσημη θέση του κόμματος», δήλωσε ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκης, Κωνσταντίνος Ζούλας.

Πάντως για την ιστορία ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης είχε κάνει και την κοστολόγηση: 180 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. «Δηλαδή ούτε καν το 10% των καταναλωτικών δαπανών του Δημοσίου».

Που σημαίνει: «10% περικοπή καταναλωτικών δαπανών δημοσίου και ακόμη 2 δισεκατομμύρια περικοπών, όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει».

Και το από που θα γίνει η περικοπή, μπορούμε κάλλιστα να το υποθέσουμε…

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Ζούλα στο 9′:50″

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter