Άδωνης Γκέμπελς: Ένα μεθοδευμένο προπαγανδιστικό ψέμα (Photos + Video)

Άδωνης Γκέμπελς: Ένα μεθοδευμένο προπαγανδιστικό ψέμα (Photos + Video)

Όσο κι αν ακούγεται δύσκολο, ο Άδωνης Γεωργιάδης ξεπέρασε σήμερα τον εαυτό του σε γκεμπελικές συμπεριφορές και ψέματα.

_x000D_
_x000D_

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ χρησιμοποίησε εν γνώσει του φωτογραφίες, ισχυριζόμενος ότι εμφάνιζαν τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση Αυγενάκη, Παναγιώτη Μπαμπάμτση, με τον Γιώργο Κατρούγκαλο και την Έλενα Κουντουρά, ενώ ήξερε ότι ο εμφανιζόμενος στις εν λόγω φωτογραφίες ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Greek Economic Forum, Αντώνης Πιτταράς, με τον οποίο μάλιστα έχει φωτογραφηθεί και ο ίδιος!

Η “επιχείρηση” ξεκίνησε νωρίς νωρίς, με τον Άδωνη να… ενημερώνει το κοινό του στο Twitter ότι επρόκειτο να εμφανιστεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και να κάνει… αποκαλύψεις, ζητώντας μάλιστα να ξυπνήσει ο Κώστας Βαξεβάνης για να τις δει.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε και επιχείρησε να “απαντήσει” στο θέμα Αυγενάκη με το…. ατράνταχτο επιχείρημα ότι είχε φωτογραφίες στις οποίες εμφανιζόταν ο Γιώργος Κατρούγκαλος και η Έλενα Κουντουρά με τον Παναγιώτη Μπαμπάμτση.

Ήταν, δε, τόσο χαρούμενος με τα “ενοχοποιητικά στοιχεία ” του, που δεν έδωσε σημασία στο γεγονός ότι ο εμφανιζόμενος στις φωτογραφίες δεν ήταν ο Μπαμπάμτσης, αλλά ο επιχειρηματίας Αντώνης Πιτταράς, φίλος της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, διευθύνων σύμβουλος του Greek Economic Forum και διοργανωτής της εκδήλωσης του Greek Economic Forum (G.E.F.), στο Salon de Bricolage.

Ο Άδωνης διερωτήθηκε μάλιστα πώς δεν… βρήκε ο Κώστας Βαξεβάνης τις συγκεκριμένες φωτογραφίες! 

Εμείς δεν τις “βρήκαμε” διότι απλούστατα δεν εμφάνιζαν τον Παναγιώτη Μπαμπάμτση.

Ο Άδωνης όμως, δε δίστασε να χρησιμοποιήσει ψευδώς πρόσωπα, για να “χτίσει” μια πολιτική κατάσταση.

Αφού εμφάνισε τον Αντώνη Πιτταρά ως Παναγιώτη Μπαμπάμτση, αναγκάστηκε να ζητήσει μισή συγγνώμη, μια και… έπεσε στον «σκόπελο» Βαρδινογιάννη, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος του Greek Economic Forum έχει φιλικές σχέσεις με τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Συνέχισε όμως να ψεύδεται, ισχυριζόμενος ότι οι επίμαχες φωτογραφίες που παρουσίασε (με τον Μπαμπάμτση που δεν ήταν ο Μπαμπάμτσης) προέρχονταν από εκδήλωση στην οποία είχαν παρευρεθεί όλοι, από τον Λευτέρη Αυγενάκη, μέχρι και την Έλενα Κουντουρά και τον Γιώργο Κατρούγκαλο.

Ωστόσο, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η εκδήλωση δεν ήταν η ίδια, καθώς ο Αντώνης Πιτταράς διακρίνεται καθαρά να φοράει άλλα ρούχα και διαφορετική γραβάτα. Στις μεν φωτογραφίες του Άδωνη ο Αντώνης Πιτταράς φοράει μπλε σακάκι, τζιν και πορτοκαλί γραβάτα, στη δε φωτογραφία όπου εμφανίζεται και ο Αυγενάκης φοράει μαύρο σακάκι και εμπριμέ γραβάτα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ισχυριζόμενος ότι πρόκειται για την ίδια εκδήλωση με αυτήν όπου ήταν ο Αυγενάκης:

Και ιδού η φωτογραφία από την εκδήλωση του Greek Economic Forum, με τον Λευτέρη Αυγενάκη:

Και το καλύτερο απ΄όλα: Ο Άδωνης ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ποιός είναι ο Παναγιώτης Μπαμπάμτσης και τον “μπέρδεψε” με τον Αντώνη Πιτταρά, με τον οποίον όμως έχει φωτογραφηθεί κι ο ίδιος και μάλιστα στην ίδια εκδήλωση όπου είχαν πάει ο Γιώργος Κατρούγκαλος και η Έλενα Κουντουρά, όπως φαίνεται και πάλι από το πώς είναι ντυμένος ο Αντώνης Πιτταράς (που τον είχε παρουσιάσει το πρωί ως Μπαμπάμτση)!

Αν δεν επρόκειτο για ένα κακοσχεδιασμένο και αποτυχημένο ψέμα, θα ήταν απλώς γελοίο, αλλά εδώ πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος δε διστάζει να χρησιμοποιήσει πρόσωπα μόνο και μόνο για να δημιουργήσει μία πολιτική κατάσταση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter