ΑΕΚ: Όλα δικά της! (Photos – Video)

ΑΕΚ: Όλα δικά της! (Photos – Video)

Η ΑΕΚ επικρατώντας στον τελικό του κυπέλλου 2-0 του ΠΑΟΚ κατέκτησε πανάξια το νταμπλ σε μία χρονιά που ήταν ονειρική για τον σύλλογο. Και το τρόπαιο του κυπέλλου το σήκωσε στο άδειο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο αρχηγός της ομάδας Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος δεν αγωνίζεται λόγω τραυματισμού.

Δείτε επίσης: Τελικός Κυπέλλου: Η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΟΚ (2-0) και κατέκτησε το νταμπλ μετά από 45 χρόνια (Video)

Την κατάκτηση του κυπέλλου πανηγύρισε με σφιγμένες τις γροθιές και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος βρέθηκε στο Βόλο.

«Δεν ήθελα να παίξουμε με δέκα παίκτες. Ήθελα να έχουμε ένα παιχνίδι 11 εναντίον 11. Όταν θες να γράψεις ιστορία πάντα χρειάζεται υποφέρεις», δήλωσε με τη λήξη του τελικού ο προπονητής της Ενωσης Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος στην συνέχεια είπε: «Όταν ήρθα είπα τι επιθυμούσα να πετύχουμε. Αυτό που είχα ευχηθεί βγήκε, νιώθω χαρούμενος που όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους για να το πετύχουμε. Εξήντα ποδοσφαιριστές έβαλαν το όνομά τους στην ιστορία της ΑΕΚ. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής στην ΑΕΚ. Το διασκεδάζουν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας. Ευχαριστώ την ΑΕΚ για όλα όσα πετύχαμε και είμαστε μια οικογένεια όλοι μαζί».

 

Μετά το τέλος του αγώνα, στην Opap Arena στήθηκε πάρτι, με τον κόσμο της ομάδας να πανηγυρίζει με συνθήματα, καπνογόνα και βεγγαλικά σε μία άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter