Μητσοτάκης στην κηδεία του Μίκη με ομπρέλα διαφήμισης ξενοδοχείου

Μητσοτάκης στην κηδεία του Μίκη με ομπρέλα διαφήμισης ξενοδοχείου

Είναι πλέον αδύνατον να παρακολουθήσεις τις γκάφες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αν βέβαια αποτελούν γκάφες και δεν βλέπει πίσω από κάθε του κίνηση και έναν χορηγό.

Αποτελεί πλέον θράσος να φτάνει στην Μητρόπολη Αθηνών για να αποτίσει φόρο τιμής στον μεγάλο εκλιπόντα, Μίκη Θεοδωράκη, κρατώντας μια σκούρα ομπρέλα με διαφημιστικό και μάλιστα ξενοδοχείου των Βρυξελλών.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση – αν διαβάσαμε καλά – πρόκειται για το υπερπολυτελές ξενοδοχείο των Βρυξελλών «STEIGENBERGER WILTCHER’S».

Αναρωτιέται κανείς γιατί δεν βρέθηκε κάποιος να τον προστατέψει, όπως είχε πει και η Ντόρα Μπακογιάννη μετά την υπόθεση της Ικαρίας.

Τότε μάλιστα είχε πει «οι άνθρωποι που είχαν την ευθύνη της επίσκεψης θα έπρεπε πάντα να έχουν στο μυαλό τους ότι η εικόνα μετράει πάρα πολύ και να λάβουν τα μέτρα τους, να προστατέψουν τον πρωθυπουργό. Αυτό δεν έγινε και από ’δω και πέρα θα γίνεται» είπε.

Φαίνεται πάντως πως αυτό δεν έγινε!

Επισυνάπτεται και η σχετική ιστοσελίδα του ξενοδοχείου:

Διαβάστε επίσης: Λαϊκό προσκύνημα Μίκη Θεοδωράκη: Έντονες αποδοκιμασίες, συνθήματα και «Μητσοτάκη κάθαρμα» (Video)

Στιγμιότυπο από τον εξωτερικό χώρο στην Μητρόπολη Αθηνών κατά την τελετή αποχαιρετισμού στον Μίκη Θεοδωράκη την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021.
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter