Αφού είπαν Γκούφι τον Κυριάκο τώρα σειρά πήρε ο Κυρανάκης

Αφού είπαν Γκούφι τον Κυριάκο τώρα σειρά πήρε ο Κυρανάκης

Υπό διάλυση η πολυκατοικία που έχτισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού πλέον ο φιλικός του Τύπος τη μία θέλει να τον κρύψει και την άλλη θεωρεί βαρίδια τον Άδωνη Γεωργιάδη και τον αναπληρωτή εκπρόσωπο του κόμματος Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Λίγες ημέρες πριν το ίδιο το in.gr του Ομίλου Μαρινάκη, αποκαλούσε «Γκούφι» τον Κυριάκο Μητσοτάκη και ζητούσε να τον κρύβουν όσο μπορούσε…

Τώρα νέο δημοσίευμα των Παραπολιτικών επισημαίνει στον τίτλο του ότι ο Κυρανάκης «αντιγράφει τον Άδωνι», ενώ σημειώνει πως ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης από μετριοπαθής «έχει μετεξελιχθεί (τουλάχιστον στο δημόσιο λόγο του) σε ένα πολιτικό που απλώς μιμείται τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνη Γεωργιάδη».

Τον χαρακτηρίζει μάλιστα αλαζόνα με έπαρση και αχαριστία ενώ σημειώνουν πως ακόμα και τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων δεν δείχνουν πολιτικά οφέλη.

Το δημοσίευμα μάλιστα ρίχνει τις ευθύνες απευθείας στην ηγεσία σημειώνοντας:

«Με δεδομένο ότι ο τελευταίος ανήκει στην κατηγορία των προσώπων που επέλεξε να βγάλει μπροστά από τις κάμερες η νέα ηγεσία της Ν.Δ., είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, το μέγεθος της επικοινωνιακής (και όχι μόνο) ζημιάς».

Όλο το άρθρο:

«Όταν ο Κυρανάκης αντιγράφει τον Άδωνι

Ζημιά στην κεντρώα δεξαμενή της ΝΔ κάνουν οι εμφανίσεις του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου.

Τεράστιο είναι το κόστος για την Ν.Δ. και προσωπικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από τις εμφανίσεις του αναπληρωτή εκπροσώπου του κόμματος Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Με δεδομένο ότι ο τελευταίος ανήκει στην κατηγορία των προσώπων που επέλεξε να βγάλει μπροστά από τις κάμερες η νέα ηγεσία της Ν.Δ., είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, το μέγεθος της επικοινωνιακής (και όχι μόνο) ζημιάς.

Ο νεαρός Κυρανάκης, προφανώς υπό το άγχος της εκλογής του, από μετριοπαθής, έχει μετεξελιχθεί (τουλάχιστον στο δημόσιο λόγο του) σε ένα πολιτικό που απλώς μιμείται τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνη Γεωργιάδη.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που έχουν διενεργηθεί στην εκλογική περιφέρεια που θα πολιτευτεί ο φιλόδοξος συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, η στρατηγική που ακολουθεί μόνο πολιτικά οφέλη δεν του προσφέρει.

Απεναντίας, εκτός από το εκλογικό σώμα, οι παρουσίες του κ. Κυρανάκη, άρχισαν να ενοχλούν ακόμη και τους βουλευτές της Ν.Δ. Φυσικά καθοριστικό ρόλο σε αυτό παίζει και ο χαρακτήρας του (νεαρού) άνδρα, στον οποίο πλέον πέραν την αλαζονείας, κυριαρχούν η έπαρση και η αχαριστία.»

Διαβάστε ακόμα: Ο Μητσοτάκης έβαλε στον πάγο Κυρανάκη και Ζαχαράκη

Διαβάστε ακόμα: Κυριάκο, τα ’μαθες τα νέα;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter