Αφωνος και κρυπτόμενος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες που εξαφάνισε το σπίτι του Βολταίρου

Αφωνος και κρυπτόμενος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες που εξαφάνισε το σπίτι του Βολταίρου

Για ακόμη μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει άφαντος και το Μέγαρο Μαξίμου δεν κάνει καμία δήλωση μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις του documentonews.gr σχετικά με την ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες του πρωθυπουργού.

Από τη δήλωση πόθεν έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα μαζί με τα υπόλοιπα πολιτικά πρόσωπα της χώρας, απουσιάζει η εταιρεία SCI PERSONAL VENTURES η οποία συστήθηκε το 2006, μερικές μέρες αφότου υπήρξε η κατά δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, διάσταση με τη σύζυγό του. Η εταιρεία ανήκε κατά 95% στην ίδια και κατά 5% στον ετεροθαλή αδελφό της.

Στη δήλωση πόθεν έσχες του 2018 (που αφορά το έτος 2017) ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει πως η SCI PERSONAL VENTURES μεταβιβάστηκε σε συγγενικό πρόσωπο.

Το Documento είχε γράψει τότε ότι σύμφωνα με τις γαλλικές Αρχές, δεν υπήρχε μεταβίβαση της εταιρείας σε άλλο πρόσωπο αλλά παρέμενε στην κυρία Μητσοτάκη. Θέταμε μάλιστα το ερώτημα αν μέσω μιας αναγραφής στη δήλωση πόθεν έσχες και χωρίς αποδεικτικά στοιχεία, εξαφάνιζαν την εταιρεία και το επίμαχο σπίτι του Βολταίρου στο Παρίσι από τη δήλωση και τον νόμιμο έλεγχο. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επί σειρά ετών υποστήριζε ότι ο λόγος για τον οποίο δεν έκανε δήλωση πόθεν έσχες η σύζυγός του ήταν ότι βρισκόντουσαν εν διαστάσει και κατηγορούσε όλους όσους έθεταν σχετικά ερωτήματα. 

Εδώ και μερικά χρόνια το ζευγάρι έχει ξανασμίξει, δεν υπάρχει βέβαια ουδεμία διάσταση. Αλλά παρ’ όλα αυτά και καθώς τα έγγραφα είναι ξεκάθαρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης που εδώ και δέκα περίπου μήνες είναι πρωθυπουργός της Ελλάδας εξακολουθεί να μη δηλώνει τα περιουσιακά στοιχεία της συζύγου του. 

Για τον λόγο αυτό οφείλει να απαντήσει γιατί ως πρωθυπουργός γιατί βαρύνεται με σοβαρές κατηγορίες όταν αποκαλύπτεται ότι δεν δηλώνει και ουσιαστικά αποκρύπτει από το πόθεν έσχες του περιουσιακά οικογενειακά στοιχεία. 

Τον ελληνικό λαό δεν το ενδιαφέρουν οι οδηγίες από τον πρωθυπουργό για το πώς φοράμε τη μάσκα ή το κράνος. Αυτά είναι δουλειά των υπουργών του και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο ελληνικός λαός απαιτεί από τον εκλεγμένο πρωθυπουργό της χώρας να απαντήσει γιατί δεν δηλώνει περιουσιακά οικογενειακά στοιχεία. Τι έχει να κρύψει και παρά τα αποδεικτικά στοιχεία των γαλλικών αρχών που έχει αποκαλύψει το Documento αυτός, ο κατ΄άλλα λαλίστατος, παραμένει άφωνος και κρυπτόμενος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter