Άγιοι Ανάργυροι: Θρίλερ με τη μεταγωγή του γυναικοκτόνου στον Κορυδαλλό – Γιατί δεν έγινε δεκτός (Video)

Άγιοι Ανάργυροι: Θρίλερ με τη μεταγωγή του γυναικοκτόνου στον Κορυδαλλό – Γιατί δεν έγινε δεκτός (Video)

Σε θρίλερ εξελίχθηκε η μεταγωγή του 39χρονου γυναικοκτόνου στον Κορυδαλλό, έπειτα από το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο «Αττικόν».

Οι γιατροί τον αποσωλήνωσαν καθώς θεωρούν ότι έχει διαφύγει πλήρως τον κίνδυνο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ ο δράστης της στυγερής δολοφονίας στους Αγίους Αναργύρους έχει ανακτήσει απολύτως την επαφή του με το περιβάλλον.  Ωστόσο, ενώ θα μεταφερόταν ξανά στις φυλακές Κορυδαλλού, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, δεν έγινε δεκτός και επέστρεψε στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου από εκεί μεταφέρθηκε για λόγους ασφαλείας στο νοσοκομείο «Τζάνειο», φρουρούμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνει εκεί για τις επόμενες τέσσερις μέρες.

Γιατί δεν έγινε δεκτός

Ο λόγος είναι γιατί σύμφωνα με το Open, που επικαλείται σωφρονιστικούς υπαλλήλους, υπήρχε φόβος πως ο 39χρονος στο νοσοκομείο της φυλακής θα επιχειρούσε ξανά να αυτοκτονήσει, ενώ επίσης υπήρχε ο κίνδυνος πρόκλησης επεισοδίων με άλλους κρατούμενους.

Τι έδειξαν οι τοξικολογικές

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στο αίμα του 39χρονου βρέθηκαν βενζοδιαζεπίνες σε συγκέντρωση 2857,1 mg/l με το όριο να είναι στα 200 mg, όπως ανέφερε το Live News.

Να σημειωθεί ότι οι βενζοδιαζεπίνες βρίσκονται συνήθως στα αγχολυτικά φάρμακα και στα φάρμακα που βοηθούν στον ύπνο.

Ενώ τα αποτελέσματα των αιματολογικών έδειξαν σχετικά με την συγκέντρωση αλκοόλ που υπήρχε στο αίμα του είναι: 1,10 mg/l με το όριο να είναι στα 0,20 – 0,80 mg/l.

Ανείπωτος πόνος στο μνημόσυνο της Κυριακής

Την Τρίτη (9/4) τελέστηκε το 9μερο μνημόσυνο από την ημέρα που δολοφονήθηκε η 28χρονη Κυριακή στους Αγίους Αναργύρους. Η νέα γυναικοκτονία πυροδότησε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο αντιμετώπισης των φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας.

Η οικογένεια τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη της αδικοχαμένης κοπέλας σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους να φτάνουν στην εκκλησία κρατώντας λευκά λουλούδια.

Δείτε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Στόχος η ανατροπή – Ο Κασσελάκης θέτει τον πήχη πάνω από το 17%

Καιρός: Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες – Πού θα δείξει 27 βαθμούς το θερμόμετρο

Στο «σκαμνί» για κακούργημα ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter