Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη γυναικοκτονία – Η μήνυση το 2020 και η καταγγελία που οδήγησε σε ΕΔΕ

Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη γυναικοκτονία – Η μήνυση το 2020 και η καταγγελία που οδήγησε σε ΕΔΕ

Σοκ προκαλούν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής, με θύμα μία 28χρονη.

Στο Open TV προβλήθηκε βίντεο ντοκουμέντο από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος λίγα λεπτά μετά τη δολοφονική επίθεση του 39χρονου, ο οποίος σκότωσε την 28χρονη πρώην σύντροφό του με μαχαίρι, την ώρα που εκείνη επιχειρούσε να φύγει από το Α.Τ όπου είχε μεταβεί νωρίτερα για να τον καταγγείλει.

Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής διέταξε ΕΔΕ για να διερευνηθεί όσα έγιναν ή δεν έγιναν στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, έπειτα από την καταγγελία που αναφέρει ότι το θύμα είχε ζητήσει να επιστρέψει στο σπίτι της με περιπολικό, λαμβάνοντας την απάντηση ότι δεν υπήρχε κανένα διαθέσιμο.

Η 28χρονη είχε καταγγείλει το 2020 τον πρώην σύντροφό της για βιαιοπραγία και βιασμό, ζητώντας ασφαλιστικά μέτρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Το βράδυ της Δευτέρας, μετέβη στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων για να καταγγείλει το γεγονός πως είδε έξω από το σπίτι της τον 39χρονο πρώην σύντροφό της. Εν τέλει, έφυγε μόνη της χωρίς τη συνοδεία αστυνομικών, με τον 39χρονο να της επιτίθεται προκαλώντας θανατηφόρα τραύματα με μαχαίρι, την ώρα μάλιστα που σύμφωνα με πληροφορίες, μιλούσε στο τηλέφωνο με το 100.

Διαβάστε επίσης:

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Έστησε καρτέρι και τη μαχαίρωσε έξω από το ΑΤ – Είχε ζητήσει περιπολικό η 28χρονη (Video)

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: 39χρονος σκότωσε την 28χρονη σύντροφό του έξω από αστυνομικό τμήμα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter