Αγκαλιά με την άνοδο στη Super League ο Απόλλων, νίκη 1-0 μέσα στην Ξάνθη

Αγκαλιά με την άνοδο στη Super League ο Απόλλων, νίκη 1-0 μέσα στην Ξάνθη

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκα είναι από σήμερα (26/8) ο Απόλλων Σμύρνης με τη νίκη του 1-0 στην Ξάνθη στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους μπαράζ για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία της νέας σεζόν. Η ρεβάνς θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (29/8) στη Ριζούπολη.

Ήταν ένα ματς με πολλές ιδιαιτερότητες. Οι γηπεδούχοι είχαν στη διάθεσή τους μόλις δύο παίκτες της πρώτης ομάδας (Μπέντο, Φασίδης) αφού τα συμβόλαια 22 ποδοσφαιριστών της έληξαν και αποχώρησαν. 

Ο Νίκος Καραγεωργίου στηρίχθηκε στους νέους του συλλόγου και είναι χαρακτηριστικό ότι η 20αδα που δήλωσε στο φύλλο αγώνα είχε μέσο όρο ηλικίας τα 18,8 χρόνια! Από την άλλη, ο Απόλλων Σμύρνης πήγε στα Πηγάδια με… 15άδα (εκ των οποίων οι δύο τερματοφύλακες), αφού από την ομάδα έφυγαν 14 ποδοσφαιριστές! Είναι δε χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν να αγωνιστούν περισσότερο από πέντε ολόκληρους μήνες (170 μέρες)!

Στο αγωνιστικό μέρος ο Απόλλων είχε την υπεροχή ήταν πιο έμπειρος και καλύτερος της Ξάνθης είχε τις ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ιωαννίδη στο 52’ και τελικά πέτυχε γκολ στο 65’ με πέναλτι του Τόμας.

Ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου κιτρίνισε τους Βάρκα, Μπλάζιτς, Χασάνογλου (αποβλήθηκε με δύο κίτρινες), Τενεκές.

ΞΑΝΘΗ (Καραγεωργίου): Μπέντο, Τενεκές, Φακκής, Θυμιάνης, Λεωντσάκος, Ισαακίδης (83’ Αδαμίδης), Κοτόπουλος (74’ Αραμπατζής), Φασίδης, Τσιτσεκίδης (83’ Παπαδόπουλος), Τσιλιγγίρης (58’ Τσιπούρας), Χασάνογλου

ΑΠΟΛΛΩΝ (Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Λαγός, Τομας (88’ Καραγκούνης), Βάρκας, Ρώσσης, Τσαμπούρης, Πατράλης, Βιτλής, Μπλάζιτς, Κολ, Ιωαννίδης

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter