«Αγκαλιά» με το χουντικό «Μακελειό» ο Μητσοτάκης

«Αγκαλιά» με το χουντικό «Μακελειό» ο Μητσοτάκης

Πιστός όπως πάντα στα fake news ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπόρεσε χθες να μην σταθεί στο «ύψος» του αφού για να μπορέσει να ξεφύγει από το σφυροκόπημα στη Βουλή δεν δίσταξε να ασπασθεί παλιό ψευδές δημοσίευμα του εμετικού και ακροδεξιού Μακελειού του Στέφανου Χίου!

Έτσι λοιπόν για να μην μιλήσει για την περιουσία της οικογένειάς του, όπως προκλήθηκε από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα αναφέρθηκε σε δημοσίευμα hoax του Στέφανου Χίου για τον πατέρα του πρωθυπουργού.

Με τον τρόπο αυτό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας νομιμοποίησε την ακροδεξιά «εφημερίδα» η οποία σήμερα πανηγύριζε… για τα fake news!

«Ο Μητσοτάκης ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ όλα όσα έχουν γραφτεί για την οικογένεια του Αλέξη Τσίπρα και πώς έγινε πλούσια! ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ!» έγραφε στη σελίδα της για να συμπληρώσει:

«Στην δευτερολογία του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «νομιμοποίησε» πρώτον τα ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μακελειό» για την οικογένεια του Τσίπρα αλλά και τα όσα έχουν γραφτεί…»

Παραμένει άγνωστο αν αυτή ήταν επιλογή της στιγμής του Κυριάκου Μητσοτάκη τη στιγμή που τον κατέλαβε πανικός ή ήταν απόφαση του στενού ακροδεξιού του επιτελείου που είχε προηγηθεί, ωστόσο η κατηφόρα του ιστορικού κόμματος της Νέας Δημοκρατίας που αγκαλιάζει τον ακροδεξιό χώρο προκαλεί πλέον λύπηση! 

Η χυδαιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη αναπαράχθηκε και από την Ομάδα «Αλήθειας» της ΝΔ:

Είχε προηγηθεί η αναλυτική απάντηση του πρωθυπουργού στις χυδαιότητες Μητσοτάκη ο οποίος εκτός από τα hoaxes του «Μακελειού» αναπαρήγαγε και την υπόλοιπη «κίτρινη» ατζέντα κατά του ΑλέξηΤσίπρα.

«Πιστεύετε ότι θα κερδίσετε παριστάνοντας τον Στέφανο Χίο της πολιτικής; Πιστεύετε ότι θα κερδίσετε μεταφέροντας τη συζήτηση σε αυτό το επίπεδο; Συνεχίστε, μας κάνετε δώρο. Εμείς μιλάμε πραγματικά για τους πολλούς και εσείς μιλάμε με επιχειρήματα “κίτρινου Τύπου”. Έχετε μετατρέψει τη Ν.Δ., ένα σοβαρό κόμμα, σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα», ήταν η χαρακτηριστική φράση του πρωθυπουργού κατά την απάντηση στις αθλιότητες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Περισσότερα ΕΔΩ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter