«Έκρηξη» Τσίπρα: «Είσαι πολύ λίγος για να μιλάς εσύ σε εμένα για τους πολλούς και για την ελίτ» (Video)

«Έκρηξη» Τσίπρα: «Είσαι πολύ λίγος για να μιλάς εσύ σε εμένα για τους πολλούς και για την ελίτ» (Video)

Απασφάλισε ο πρωθυπουργός μετά την προσωπική επίθεση που δέχτηκε από τον πρόεδρο της ΝΔ, αναφέροντας μία προς μία -απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη ακόμα και στον ενικό- όλες τις σκανδαλώδεις υποθέσεις που τον αφορούν.

Σε έντονο ύφος, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του, ο Αλ. Τσίπρας παραλλήλισε τον κ. Μητσοτάκη με τον Στέφανο Χίο λόγω της κίτρινης επίθεσης που εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης από το βήμα της Βουλής, ενώ -μιλώντας του στον ενικό- συμπλήρωσε: «Είσαι πολύ λίγος για να μιλάς εσύ σε εμένα για τους πολλούς και για την ελίτ».

Για το σκάφος της κας Παναγοπούλου και τις φωτογραφίες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας, απάντησε ότι σε όλους ήταν γνωστό πως η σύζυγος του αποθανόντα, Π. Παναγόπουλου, είναι αμισθί σύμβουλός του. «Δεν θρηνούσατε για το Μάτι, αλλά κάνατε αερομεταφορές με το ελικόπτερο καναλάρχη» είπε αναφορικά με την αποκάλυψη του Documento για τις «αεροεξυπηρετήσεις» του ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1 προς τον κ. Μητσοτάκη και τη σύζυγό του.

«Βάζετε το παρακράτος σας να ξοδεύετε για να υποκλέψετε στιγμές της προσωπικής μου ζωής. Εγώ ό,τι έχω το έχω δημόσια,» είπε και ξεκαθάρισε ότι σε αντίθεση με τον κ. Μητσοτάκη εκείνος δεν διαθέτει το σπίτι του Βολταίρου, εξοχικό στην Τήνο που είναι μεσοτοιχία με αυτό του Χριστοφοράκου, απλήρωτα δάνεια για τον Κήρυκα Χανίων και ούτε χρηματοδοτεί τον οικογενειακό του προϋπολογισμό άγνωστη offshore που χρηματοδότησε παράλληλα το Πρώτο Θέμα. «Εγώ δεν ανέβηκα στο σκάφος του Μαρινάκη που διώκεται για ναρκωτικά» είπε και έκλεισε το σφυροκόπημα προσθέτοντας: «Αυτοί είμαστε. Αυτός είμαι και αυτός είστε». 

“Καρφιά” για την κάλυψη Μητσοτάκη στον Νίκο Γεωργιάδη

Ολοκληρώνοντας την δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε: «Γίνατε εσείς κ. Μητσοτάκη τιμητής της ηθικής στην αριστερά; Εσείς που τώρα πάθατε «ηθικό σοκ» με όσα είπε ο κ. Πολάκης για ένα συμπαθή συμπολίτη μας τον οποίο αντιμετώπισε κατά την άποψή μου επικοινωνιακά εσφαλμένα αλλά επί ίσοις όροις;

Εσείς που πριν από λίγους μήνες τον στενό σας συνεργάτη Νίκο Γεωργιάδη που καταδικάστηκε για ασέλγεια και παιδεραστία και που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου τον κρατήσατε στην άκρη, δεν πάθατε κάποιο σοκ ηθικής;

Και είπατε, κάτσε να ξεμπερδέψουμε τώρα με τις προσβάσεις που έχουμε στη Δικαιοσύνη» και θα σε ξαναπάρω. Αυτή είναι η ηθική σας; Και στείλατε την μισή σας κοινοβουλευτική ομάδα στο δικαστήριο να τον υπερασπιστεί και έχετε και μικρά παιδιά.

Επιλέξατε αυτό το επίπεδο της αντιπαράθεσης και σε αυτό το επίπεδο, αν θέλετε, μπορώ και εγώ να χρησιμοποιήσω την φράση του πρώην αρχηγού σας. “Θα σας πάω μέχρι τέλους” δεν θα σας αφήσω».

Στην απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος εμφανώς “πειραγμένος” για όσα του καταμαρτύρησε πριν ο πρωθυπουργός, ζήλεψε για ακόμη μία φορά το “Μακελειό” και υποστήριξε πως η οικογένεια Τσίπρα έκανε λεφτά με δουλειές που έπαιρνε από την Χούντα, η ανταπάντηση του Αλέξη Τσίπρα ήταν λιτή και αποστομωτική.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός απάντησε με στίχους του Αναγνωστάκη και συγκεκριμένα το “δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν”.

Διαβάστε ακόμη την πρώτη ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού: “Θα αποτύχετε κ. Μητσοτάκη και στην τελευταία σας πρόβλεψη γιατί ήρθε η ώρα των πολλών” (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter