Αγρότες: Κατεβαίνουν στην Αθήνα απαντώντας στα «ψίχουλα» Μητσοτάκη – Καθ΄ οδόν τα πρώτα τρακτέρ (Videos)

Αγρότες: Κατεβαίνουν στην Αθήνα απαντώντας στα «ψίχουλα» Μητσοτάκη – Καθ΄ οδόν τα πρώτα τρακτέρ (Videos)

Οι αγρότες ετοιμάζονται για το μεγάλο συλλαλητήριο της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας, διαδηλώνοντας ενάντια στις εξαγγελίες και τον εμπαιγμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη περί… ενίσχυσης. Λίγο μετά τις 10 το πρωί της Δευτέρας περίπου 20 τρακτέρ από Καρδίτσα και Τρίκαλα βγήκαν στον Ε65 με προορισμό την Λαμία και το Κάστρο Βοιωτίας.

Την ίδια ώρα, τρακτέρ από τον Πλατύκαμπο ξεκίνησαν από το Στεφανοβίκειο και μέσω της παλαιάς Ε.Ο Λάρισας – Βόλου θα προστεθούν στο κονβόι από τις υπόλοιπες περιοχές. Το απόγευμα της Δευτέρας, αναμένονται κι αυτοί στο Κάστρο Βοιωτίας, όπου θα διανυκτερεύσουν.

Τα τελευταία 24ωρα πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις επί συσκέψεων στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο θα θέσει σε επιφυλακή 5.000 αστυνομικούς. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στους δρόμους της Αθήνας αναμένεται να κυκλοφορήσει συγκεκριμένος αριθμός τρακτέρ, πιθανότατα πάνω από 100.

Αναμένεται να μείνουν στο κέντρο της Αθήνας για ένα 24ωρο, με πρόβλεψη να μείνει ανοιχτή μία λωρίδα κυκλοφορίας. Παράλληλα, υπάρχει και μεγάλος αριθμός αγροτών οι οποίοι θα κατέβουν με ΚΤΕΛ προς την Αθήνα για το αυριανό παναγροτικό συλλαλητήριο. Υπολογίζεται ότι τα λεωφορεία που αναμένεται να κατέβουν στην Αθήνα από τη Θεσσαλία ξεπερνούν τα 60.

Την Τρίτη θα ξεκινήσουν για την Αθήνα και πολλά ΙΧ αγροτών.

Σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. στις 17:30 της Τρίτης αναμένεται να γίνει προσυγκέντρωση στην Ομόνοια, ενώ λίγη ώρα αργότερα αναμένεται η συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

 

Παράλληλα, τα τρακτέρ αναμένεται να κινηθούν είτε μέσω της Πανεπιστημίου είτε μέσω της Σταδίου.

Διαβάστε επίσης: Αγρότες: Πώς θα γίνει η κάθοδος με τα τρακτέρ στην Αθήνα – Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ.

Προεκλογική εκστρατεία Ανδρουλάκη με λεφτά της ΕΕ

Βαθιές ρωγμές σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τα ομόφυλα ζευγάρια – Τις μεγαλύτερες απώλειες ο Ανδρουλάκης

Αγρότες: Πώς θα γίνει η κάθοδος με τα τρακτέρ στην Αθήνα – Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter