Αήθης στοχοποίηση του Documento από τον Δημήτρη Βερβεσό

Αήθης στοχοποίηση του Documento από τον Δημήτρη Βερβεσό

Αλγεινή είναι η εικόνα του προέδρου του ΔΣΑ Δημήτρη Βερβεσού με τον οποίο επικοινώνησε η διευθύντρια του Documento Βάλια Μπαζού, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη στάση όσων αποφάσισαν να βγάλουν την ανακοίνωση του ΔΣΑ κατά δημοσιεύματος του koutipandoras.gr και του documentonews.gr.

Ο κ. Βερβεσός απαντώντας στην κλήση που του έγινε από το Documento είπε υποτιμητικά στη γραμματεία των ειδήσεων «Τώρα εσείς με καταγράφετε; Γιατί εσείς εκεί το κάνετε συνέχεια».

Όταν συνδέθηκε με τη διευθύντρια της εφημερίδας, τον ρώτησε αν πραγματικά είχε πει κάτι τόσο υποτιμητικό, προσβλητικό και συκοφαντικό για τους 100 εργαζόμενους της εφημερίδας. Ο κ. Βερβεσός απάντησε με θράσος και κυνισμό «βεβαίως». Όπως είναι αυτονόητο η Βάλια Μπαζού τερμάτισε στο σημείο αυτό τη συνομιλία. 

Να επισημάνουμε στον κ. Βερβεσό ο οποίος μετά από πολυετή και αγωνιώδη προσπάθεια κατάφερε επιτέλους να γίνει πρόεδρος του ΔΣΑ ότι θα έπρεπε όλο αυτό το διάστημα να έχει πάρει μαθήματα από τους προκατόχους του και με τη στάση του να τιμά το μεγαλύτερο επιστημονικό σύλλογο της χώρας. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter