Αίτημα για άρση απορρήτου επικοινωνιών στα social media του Λιγνάδη

Αίτημα για άρση απορρήτου επικοινωνιών στα social media του Λιγνάδη

Αίτημα για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών στα social media του σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη κατέθεσε στην ανακρίτρια ο δικηγόρος του τρίτου μηνυτή (για το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή), Γεώργιος Βλάχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, το άνοιγμα των επικοινωνιών σε facebook, messenger και Instagram του σκηνοθέτη αποτελούν σημείο «κλειδί» στην υπόθεση Λιγνάδη, καθώς εκεί πιθανώς να υπάρχουν ίχνη από τις ηλεκτρονικές επικοινωνίες του σκηνοθέτη.

Όπως αποκάλυψε το documentonews.gr στο φύλο της Κυριακής προς την κατεύθυνση αυτή προσανατολίζονται ήδη οι δικαστικές αρχές, καθώς κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα πρέπει να αποσταλεί αίτημα προς τις ΗΠΑ, όπως έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις.

Να σημειωθεί ότι η 19η τακτική ανακρίτρια έχει ζητήσει από το Τμήμα Εξέτασης και Ψηφιακών Πειστηρίων της ΕΛ.ΑΣ να εξετάσει εξονυχιστικά όλα τα ευρήματα που εντόπισε η έρευνα των αρχών στο σπίτι και το υπόγειο του Δημήτρη Λιγνάδη. Η υπηρεσία αυτή της ΕΛ.ΑΣ θα διενεργήσει εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να ανευρεθούν τυχόν στοιχεία που θα επιβεβαιώνουν το περιεχόμενο των καταγγελιών των μηνυτών σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη. 

Δεν είναι όμως αρμόδια η υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών στα social media του Λιγνάδη. Αρμόδια γι’ αυτό, αφού πρώτα δοθεί η απαραίτητη εντολή από τις δικαστικές αρχές είναι η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Κατέθεσε στη ΓΑΔΑ ο μηνυτής

Στο μεταξύ σήμερα κατέθεσε στη ΓΑΔΑ ο τρίτος μηνυτής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο μάρτυρας φέρεται να επιβεβαίωσε τα όσα κατήγγειλε στη μηνυτήρια αναφορά περί πορνογραφικού υλικού με ανήλικα που είχε στο σπίτι του ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Συγκεκριμένα ο μηνυτής είχε κάνει λόγο για «πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με μεσήλικα πρωταγωνιστή, του οποίου δεν φαινόταν το πρόσωπο και οι οποίες περιλάμβαναν στοματική και πρωκτική διείσδυση»!

«Με προσκάλεσε να καθίσουμε μπροστά στο υπολογιστή, άνοιξε έναν ηλεκτρονικό φάκελο και άρχισε να μου δείχνει πορνογραφικές φωτογραφίες με νεαρά αγόρια σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με μεσήλικα πρωταγωνιστή, το οποίου δεν φαινόταν το πρόσωπο, και οι οποίες περιλάμβαναν στοματική και πρωκτική διείσδυση. 

Ο μεσήλικας πρωταγωνιστής έφερε στη βάση των γεννητικών του οργάνων, γύρω από το πέος και κάτω από τους όρχεις, έναν μεταλλικό κρίκο. Στο πάτωμα, δίπλα στο τραπέζι, ήταν μία μεγάλη τσάντα. Την άνοιξε και άρχισε να βγάζει από μέσα και να μου επιδεικνύει διάφορα ερωτικά βοηθήματα κάθε είδους και μεγέθους. Μετά άνοιξε και μια άλλη, μικρότερη τσάντα, που επίσης ανασήκωσε από το πάτωμα και ανοίγοντάς την μου επέδειξε μία συσκευή με καλώδια, εξηγώντας μου, ότι είναι βοήθημα για ιδιαίτερα σκληρά σαδομαζοχιστικά «παιχνίδια».

Μου ανέφερε, ότι υπάρχει ένας ιδιωτικός χώρος, που βρίσκεται στη περιοχή των Πατησίων, ονομάζεται «Αριάδνη», αν θυμάμαι καλά, ή κάτι παρόμοιο, που ενοικιάζεται με την ώρα και στον οποίο συναντώνται περιστασιακά άτομα σε τέτοιου είδους σαδομαζοχιστικές πρακτικές. Όντας ίδιος ετεροφυλόφιλος ως προς τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό, αισθάνθηκα μεγάλη αποστροφή από όλα αυτά, κυρίως όμως και αμηχανία από το γεγονός, ότι ένας τόσο γνωστός και καταξιωμένος καλλιτέχνης, εξέθετε ενώπιον μου, έναν άγνωστό του, την ερωτική του ζωή και τις ιδιαίτερες σεξουαλικές προτιμήσεις του…» ανέφερε χαρακτηριστικά στη μήνυσή του.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter