Αίτημα Παπαχριστόπουλου για εθελοντική βοήθεια στον «Ευαγγελισμό»

Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Μετά τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος έθεσε εαυτόν διαθέσιμο για εθελοντική βοήθεια στις ΜΕΘ, υπήρξε νέο αίτημα παροχής εθελοντικών υπηρεσιών από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σε νοσοκομειακή μονάδα, ενώ βρίσκεται σε έξαρση η εξάπλωση του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος επιθυμεί να φορέσει εκ νέου την ιατρική περιβολή και να συνδράμει στις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού στον «Ευαγγελισμό».

Ο κ. Παπαχριστόπουλος είχε θητεύσει για πολλά χρόνια στο εν λόγω νοσοκομείο, με τον ίδιο να προσφέρει τις υπηρεσίες του κάνοντας ορισμένες βάρδιες ανά εβδομάδα, ενώ (εάν αυτό κριθεί απαραίτητο) έχει αιτηθεί να παρίσταται κανονικά στις υπηρεσίες, ενόσω δεν απαιτείται καθημερινή παρουσία βουλευτών στη Βουλή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.