Καλαματιανός: Όταν ο Μητσοτάκης απειλούσε το Documento δεν θυμάμαι να γίνεται τέτοιος χαμός (Video)

Καλαματιανός: Όταν ο Μητσοτάκης απειλούσε το Documento δεν θυμάμαι να γίνεται τέτοιος χαμός (Video)

Τη σιγή ιχθύος που τηρήθηκε από το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης απειλούσε ευθέως το Documento από το βήμα της Βουλής, στηλίτευσε ο Διονύσης Καλαματιανός. Αφορμή για την τότε επίθεση του πρωθυπουργού στο Documento ήταν το σκάνδαλο Novartis. Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσε ότι ο διορισμένος στην ΚΤΥΠ φιλοκυβερνητικός δημοσιολόγος, Μπάμπης Παπαπαναγιώτου, όταν άκουσε για τις προγραφές Μητσοτάκη κατά Documento, έχασε τη λαλιά του.

Συγκεκριμένα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Παιδείας, μιλώντας σε ενημερωτική εκπομπή του One υπογράμμισε τα εξής: «Όταν ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήριζε εγκληματική συμμορία συναδέλφους σας δημοσιογράφους, δε θυμάμαι να έγινε τέτοιος χαμός. Γιατί το είχε πει ο κ. Μητσοτάκης στη Βουλή».

«Για ποιους λέτε;», διερωτήθηκαν οι δημοσιογράφοι.

«Για το Documento το είχε πει. Δεν θυμάμαι να είχε γίνει τέτοιος χαμός», κατέληξε ο Διονύσης Καλαματιανός.

Πρόκειται για τη λυσσώδη επίθεση που είχε εξαπολύσει ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής. «Αυτό δε λέγεται δημοσιογραφία αυτό λέγεται συμμορία, δεν λέγεται ελευθεροτυπία αλλά ελευθεροδολοφονία. Με αυτόν τον υπόκοσμο είστε αγκαλιά», είχε πει από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός τον Ιανουάριο 2022.

Μιλούσε χαιρέκακα για τη δίωξη του εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη, η οποία, όπως έδειξαν ρεπορτάζ διεθνών ΜΜΕ, διεθνείς οργανώσεις Τύπου αλλά τελικά και η ελληνική δικαιοσύνη ήταν αυθαίρετη και πολιτικά κατευθυνόμενη.

Βέβαια, ο Κώστας Βαξεβάνης αθωώθηκε αλλά στον Κυριάκο Μητσοτάκη έμεινε το στίγμα του εχθρού της ελευθεροτυπίας.

Διαβάστε επίσης: Οταν ο Μητσοτάκης απειλούσε το Documento από το βήμα της Βουλής

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter