Αιχμηρή ανάρτηση Τζωρτζάκη: Εκδήλωση για να παρελάσουν… τσαντάκια και σκουλαρίκια στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Αιχμηρή ανάρτηση Τζωρτζάκη: Εκδήλωση για να παρελάσουν… τσαντάκια και σκουλαρίκια στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Την αντίθεσή του στη διεξαγωγή event γνωστής εταιρείας στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, εξέφρασε ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης. Πρόκειται για μία κλειστή εκδήλωση με 150 καλεσμένους, στην οποία παρουσιάστηκε, μεταξύ άλλων, το βράδυ της Τρίτης 13 Ιουνίου μία πολυτελής συλλογή κοσμημάτων.

Ο Χάρης Τζωρτζάκης έφερε ως παράδειγμα την εμφάνιση της Μαρίας Κάλλας το 1957 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και πως 66 χρόνια αργότερα στο ίδιο φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε «παρέλαση από τσαντάκια, βαλίτσες και σκουλαρίκια».

Διαβάστε επίσης: Ηρώδειο μόνο για… υπέρκομψους

Η ανάρτηση του Χάρη Τζωρτζάκη

 

 

Το 1957 στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στα πλαίσια του τρίτου Φεστιβάλ Αθηνών δόθηκε μια μοναδική συναυλία από την απόλυτη πριμαντόνα του 20ου αιώνα, Μαρία Κάλλας. Την προσκάλεσε ο Κωσταντίνος Καραμανλής και της έδωσε αμοιβή 9.000 δολάρια -ποσό υπέρογκο για την εποχή- γεγονός που προκάλεσε πολιτική θύελλα και αντιδράσεις από τον τύπο.

Απόψε, το 2023, στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στα πλαίσια του 68ου Φεστιβάλ Αθηνών θα δοθεί μια μοναδική παρέλαση από τσαντάκια, βαλίτσες και σκουλαρίκια.

Απόψε σε μια κλειστή εκδήλωση για 150 πλούσιους χαζούς που θέλουν να αγοράσουν τσαντάκια βαλίτσες και σκουλαρίκια, το Ωδείο Ηρωδου του Αττικού που όταν πυρώνει απο τον αθηναϊκό ήλιο έχει τον Παρθενώνα, τον Παρθενώνα, γαμώ το, να ρίχνει τη σκιά του να το παίρνει αγκαλιά να το δροσίσει, που χτίστηκε το 2ο μ.Χ αιώνα και αποτελεί τον πυρήνα τον ομφαλό του πολιτισμού της Αθήνας, αυτού του σπουδαίου, του πολύ σπουδαίου, του σπουδαιότερου χωρίς «ίσως» πολιτισμού της ανθρωπότητας, που ξεκινάει απο τις τραγωδίες του Αισχύλου και φτάνει ως τον Κουν και το Λευτέρη Βογιατζή, αυτο το Ωδείο με τα φινετσάτα πεντελικά του μάρμαρα και τη θαυμαστή ακουστική του, το λίκνο μας ρε ξεπουλημένοι, ξέρετε τι σημαίνει λίκνο; λίκνο σημαίνει κούνια, στην κούνια βάζουν ότι πιο σπουδαίο. Τη ζωή! Κι εσεις θα βάλετε τσαντάκια!

Απόψε το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού δίδεται στη Λουί Βιτόν για να παρελάσουν τσαντάκια, βαλίτσες και σκουλαρίκια σε μια κλειστή «εκδήλωση» 150 πλούσιων χαζών.

Το 1957 η φτωχή Ελλάδα πλήρωνε(και πολύ πολύ καλά έκανε) για να δει και να ακούσει την Μαρία Κάλλας. Το 2023 η Ελλάδα του success story ξεπουλιέται στη Λουί Βιτόν.

Πόσα πήρατε;
Πόσο κάνετε;
Ντροπή, όνειδος και αίσχος!!!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter