Ακόμα ένα χιλιάρικο μοιράζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στους επιβάτες τρένων για να αποποιηθεί τις ευθύνες της

Ακόμα ένα χιλιάρικο μοιράζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στους επιβάτες τρένων για να αποποιηθεί τις ευθύνες της

Με ένα ακόμα χιλιάρικο που μοιράζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στους επιβάτες των τρένων που αναγκάστηκαν να μείνουν επί ώρες νηστικοί, χωρίς θέρμανση και ενημέρωση εγκλωβισμένοι μέσα στα βαγόνια με ορισμένους να πληρώνουν ακόμα και χρήματα από την τσέπη τους για να μισθώσουν πούλμαν, προσπαθεί να απαλλαχθεί των ευθυνών της.

Ο επίσης εξαφανισμένος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής σκέφτηκε να μοιράσει δια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ένα χιλιάρικο προκειμένου να χρυσώσει το χάπι στους ταλαιπωρημένους επιβάτες που βίωσαν στο πετσί τους το επιτελικό μπάχαλο και που μέχρι και πριν λίγες ώρες συνέχιζαν να μην έχουν καμία βοήθεια και ενημέρωση για το τι να κάνουν και που να πάνε.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Κώστας Καραμανλής επικοινώνησε με τη διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. (του Ομίλου Ferrovie  dello  Stato  Italiane  Group-FSI) και ζήτησε η εταιρεία να καταβάλει από 1.000 ευρώ αποζημίωση στους επιβάτες χτεσινών δρομολογίων στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη-Αθήνα, για τη μεγάλη ταλαιπωρία τους.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, συμφώνησε να καταβάλει από 1.000 ευρώ στους επιβάτες των αμαξοστοιχιών 885 Καλαμπάκα-Αθήνα, I/C 54 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη), I/C 55 (Θεσσαλονίκη-Αθήνα), I/C 56 (Αθήνα-Θεσσαλονίκη) και I/C 57  (Θεσσαλονίκη – Αθήνα).

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter