Ακόμα και η «Καθημερινή» δυσανασχετεί με την κυβέρνηση

Μουρμουρίζει η Καθημερινή της Κυριακής, και δεν είναι η πρώτη φορά!

Η αλήθεια είναι πως ένα καλό λόγο τον έχει για την φιλική της (και όχι μόνον) κυβέρνηση αλλά είναι τόσες οι μπηχτές που έχει ρίξει τελευταία που οι προειδοποιήσεις πέφτουν σαν χαλάζι…

Αυτή τη φορά βλέπει την κυβέρνηση να τα πηγαίνει «με άνεση στα ανοιχτά» αλλά να «πελαγοδρομεί στα ρηχά»

Η αλήθεια είναι βέβαια πως η άκρως συντηρητική εφημερίδα δεν μπορεί να βλέπει αστοχίες στην πολιτική υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου, αλλά μάλλον βλέπει αυτογκόλ της κυβέρνησης.

Γκρινιάζει για τα μπρος-πίσω όσον αφορά τον ανασχηματισμό αλλά και την καθυστέρηση δημοσιοποίησης του καταλόγου με τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ στο πλαίσιο των δύο εκστρατειών για τον κορονοϊό.

Ίσως και να φωτογραφίζει υποχρεωτικές αποχωρήσεις από την κυβέρνηση...

Παραθέτουμε όλο το Κύριο Άρθρο της Καθημερινής της Κυριακής:

Φουρτούνες στα ρηχά

Προτού κλείσει χρόνο, η κυβέρνηση έχει καταφέρει να ανταποκριθεί σε δύο ιστορικές προκλήσεις – την κρίση στον Εβρο και την πανδημία. Αυτά τα επιτεύγματα καθιστούν ακόμη περισσότερο δυσεξήγητα τα «αυτογκόλ» της. Γιατί αναγγέλλεται ανασχηματισμός, που μέσα σε λίγες ώρες αναβάλλεται; Χρειάζονται, ναι ή όχι, διορθωτικές κινήσεις; Το ίδιο αδικαιολόγητη φαίνεται και η καθυστέρηση στο να δημοσιοποιηθούν τα ποσά που διανεμήθηκαν στα ΜΜΕ, αφήνοντας έτσι χώρο για να αναπτυχθεί μια τοξική σπερμολογία και άθλιες επιθέσεις εναντίον των δημοσιογράφων από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση πλέει με άνεση στα ανοιχτά. Και πελαγοδρομεί στα ρηχά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.