Ακόμα και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου υπέρ των δωρεάν μοριακών τεστ (Video)

Ακόμα και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου υπέρ των δωρεάν μοριακών τεστ (Video)

Μπορεί ο ακροδεξιός Άδωνης Γεωργιάδης στη σημερινή του εμφάνιση στον ΑΝΤ1 να τα βλέπει όλα ρόδινα και να προεξοφλεί το τέλος της πανδημίας σε ένα μήνα, να προβλέπει ήδη καλή τουριστική περίοδο αποκλείοντας οικονομική στήριξη στην εστίαση αλλά μάλλον το ίδιο του το κόμμα δεν είναι τόσο αισιόδοξο…

Ο κατά τα άλλα ακραία νεοφιλελεύθερος βουλευτής της ΝΔ και πρώην στέλεχος του ΣΚΑΪ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, θιασώτης των ιδιωτικοποιήσεων και των ακραίων νεοφιλελεύθερων οικονομικών επιλογών, παραδέχθηκε σήμερα στον ΑΝΤ1 ότι η πανδημία δεν έχει φτάσει στο τέλος της.

«Η πανδημία δεν έχει τελειώσει και είναι προφανές ότι μεταλλάσσεται, θέλω να ελπίζω ότι τούτη η φάση θα είναι λίγο πιο απλή αλλά ταυτοχρόνως είναι και εξαιρετικά περίπλοκη διότι είναι αλήθεια ότι μέσα σε μία εβδομάδα άλλαξαν εντελώς τα χαρακτηριστικά της ζωής μας», ανέφερε.

Αλλά όχι μόνον αυτό αφού το ερώτημα πλέον που τίθεται είναι αν θα πρέπει να συνταγογραφούνται τα pcr και τα rapid test.

Ο βουλευτής της ΝΔ παραδέχθηκε ότι πρακτικά η «συνταγογράφηση είναι απαραίτητη για να μην γίνεται το μοριακό όταν δεν υπάρχει λόγος. Γι’ αυτό υπάρχουν οι γιατροί, άρα να είναι δωρεάν» ανέφερε χαρακτηριστικά (στο βίντεο στο 2:40).

Τώρα, αν αυτά τα χρήματα θα πηγαίνουν κυρίως στα ταμεία των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων, ίσως είναι μία ακόμη παράμετρος της κυβερνητικής απροθυμίας να ενισχύσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας…

 

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter