Ακόμα και ο Πορτοσάλτε εκνευρίστηκε με τις δηλώσεις Πέτσα: «Ακούγεται λίγο Αντουανέτα, λίγο παντεσπάνι αυτό που είπε»

Ακόμα και ο Πορτοσάλτε εκνευρίστηκε με τις δηλώσεις Πέτσα: «Ακούγεται λίγο Αντουανέτα, λίγο παντεσπάνι αυτό που είπε»

Ούτε ο Άρης Πορτοσάλτε δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη την ντροπιαστική δήλωση που έκανε χθες, Τρίτη ο Στέλιος Πέτσας «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί δυστυχώς πεθαίνει».

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ που φροντίζει να επικροτεί τις πράξεις της κυβέρνησης και των βουλευτών της, αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του με τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών. Όπως είπε το πρωί, πρόκειται για ένα ατόπημα και ένα λάθος του Στέλιου Πέτσα ενώ στη συνέχεια ήρθα το τελειωτικό χτύπημα λέγοντας: «Ακούγεται λίγο Αντουανέτα, λίγο παντεσπάνι αυτό που είπε ο Πέτσας», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά σε σύντομο διάστημα που ο Άρης Πορτοσάλτε κριτικάρει τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών για δηλώσεις του. Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Ιουλίου, τον είχε κατηγορήσει για λαϊκισμό με αφορμή της τότε δηλώσεις που είχε κάνει ο Στέλιος Πέτσα για την αποφυλάκιση Λιγνάδη.

«Ο κύριος Πέτσας λαϊκίζει. Δεν είνα δουλειά του κ. Πέτσα να πει αυτό που θα πουν οι δικαστές. Κατά την άποψή μου είναι λαϊκισμός», είχε δηλώσει ο Άρης Πορτοσάλτε.

Διαβάστε επίσης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter