Ακόμα και το κυβερνητικό παρατηρητήριο τιμών διαψεύδει Μητσοτάκη για τη φέτα…

Ακόμα και το κυβερνητικό παρατηρητήριο τιμών διαψεύδει Μητσοτάκη για τη φέτα…

Ένα θεματάκι με τα μαθηματικά το έχουν εκεί στην Πειραιώς…

Η αλήθεια είναι πως πλέον με τα μαθηματικά της κυβέρνησης Μητσοτάκη τίποτα δεν μπορεί να μας προκαλέσει έκπληξη καθώς τα μέλη του κυβερνητικού ιερατείου ξεπερνούν καθημερινά τον εαυτό τους…

Αυτή τη φορά, βέβαια, τη σκυτάλη πήρε ο ίδιος ο Κυρ. Μητσοτάκης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η φέτα (γενικά και αόριστα) κοστίζει 6,28 ευρώ στην Ελλάδα. Εντάξει, η σύνδεση με την πραγματικότητα, άλλωστε, δεν ήταν ποτέ το δυνατό σημείο αυτής της κυβέρνησης…

Ωστόσο, το «φρέσκο» αφήγημα Μητσοτάκη διαψεύδεται ασκαρδαμυκτί ακόμα και με μία απλή αναζήτηση στο ίδιο το κυβερνητικό παρατηρητήριο τιμών. Το πολυφιαφημισμένο e-katanalotis.gov.gr.

Με μία πρόχειρη έρευνα η τιμή της φέτας στην Ελλάδα, δεν είναι απλά διπλάσια, αλλά υπερδιπλάσια. Σε τιμές ανά κιλό, φυσικά.

Ούτε στη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ στο όνομά της οποίας πίνει νερό ο Κώστας Σκρέκας, δε βρήκαμε με 6,28 ευρώ (το κιλό)…

Διαβάστε επίσης: Υπουργός σε ρόλο διαφημιστή: Η επιχείρηση «Φόρτις», ο Σκρέκας και οι δουλειές με τον «Μασούτη»

Έτσι, ο καθ’ύλην αρμόδιος, ως υπουργός Ανάπτυξης, από το βήμα της Βουλής, μετά τον σάλο, έσπευσε να ρίξει «σωσίβιο» στον πρωθυπουργό, «διευκρινίζοντας» πως τελικά ο Κυρ. Μητσοτάκης εννοούσε το… μισό κιλό.

Βέβαια, τα «μαθηματικά» του ίδιου ανθρώπου ήταν που… μηδένισαν τον πληθωρισμό, όπως το «ελαφρύ αρνί», το προηγούμενο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα: Τα «μαθηματικά» Σκρέκα… μηδένισαν τον πληθωρισμό, όπως το «ελαφρύ αρνί»!

Όλα τα περιμένουμε πλέον, αρχής γενομένης από την επανάληψη στην απλή μέθοδο των τριών…

Ενδεικτικά τιμές φέτας από το e-katanalotis:

Διαβάστε επίσης:

Απόφαση-κόλαφος από το Διεθνές Δικαστήριο κατά Ισραήλ για την επίθεση στη Ράφα: «Να σταματήσει άμεσα κάθε στρατιωτική ενέργεια»

Αποκάλυψη: «Κράτος εν κράτει» ο Πιτσιλής, κουρελιάζει το Σύνταγμα, καταργεί νόμους και νομοθετεί με την υπογραφή του

Βερολίνο: Ένταση έξω από την Uber Arena – Τι συνέβη (Video)

Ο Πούτιν θέλει να «κλειδώσει» τα εδαφικά του κέρδη στην Ουκρανία – Έτοιμος για κατάπαυση του πυρός

Βουλή: Επιστολή Καρυστιανού στο προεδρείο για την προσχηματική διαβίβαση της δικογραφίας: «Αντιλαμβανόμαστε όλοι τη σκοπιμότητα»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter