Ακόμα ο Άδωνης Γεωργιάδης «διαφημίζει» τα τρένα αλλά δεν το παίρνει και πάνω του!

Ακόμα ο Άδωνης Γεωργιάδης «διαφημίζει» τα τρένα αλλά δεν το παίρνει και πάνω του!

Θα συμφωνήσουμε με τον Άδωνη Γεωργιάδη πως δεν υπάρχει γονέας που δεν αισθάνεται φρίκη σκεπτόμενος ότι όλων τα παιδιά θα μπορούσαν να είναι στο τρένο των Τεμπών. Πρόσθεσε μάλιστα σε συνέντευξή στο Action24 πως δεν υπάρχουν λόγια για τους γονείς αυτούς.

Όλα καλά αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την πολιτική ευθύνη και τις κάθε λογής ευθύνες!

Μόνον που ο Άδωνης Γεωργιάδης θεωρεί πως η καταψήφιση της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής ήταν λογική και «Δημοκρατική». Το ότι η πλειοψηφία και οι ευθύνες κρύβονται πίσω από ένα νόμο που προστατεύει υπουργούς και από μια ισχυρή πλειοψηφία, ίσως είναι «αθωωτικές» λεπτομέρειες.

Άσε που παραμένουν αναπάντητες οι διευκολύνσεις ή «δώρα» της κυβέρνησης προς την Hellenic Train και αφορούσαν βεβαίως και την ασφάλεια της σιδηροδρομικής σύνδεσης.

Τότε μάλιστα για να υποβαθμίσει το θέμα είχε πει πως κανείς δεν ενδιαφέρεται για τα Τέμπη και τις εξεταστικές. Είχε πει τότε για τον Κώστα Καραμανλή πως ως υπουργός  Μεταφορών δεν μπορούσε να πάει στη Βουλή και να πει πως τα τρένα δεν είναι ασφαλή! Τι τον κρατούσε να μην το πει;

Ο ίδιος όμως ο Κώστας Καραμανλής διαφήμιζε τα τρένα!

Μασάει τα λόγια του ο Άδωνης

Ο ίδιος όμως τώρα ο Άδωνης Γεωργιάδης, όταν τον ρωτάνε αν τα τρένα είναι ασφαλή δεν παίρνει πάνω του την απάντηση και προσπαθεί να κρύψει την πολιτική ευθύνη με συναισθηματισμό..

«Το αν είναι ασφαλή το ξέρουν οι αρμόδιοι οι οποίοι για να υπογράφουν να φεύγουν τα τρένα ξέρουν ότι είναι ασφαλή. Εγώ δεν είμαι υπουργός Μεταφορών και δεν ξέρω ακριβώς. Διαβάζω τα μέτρα που έχουν ληφθεί. Πιστεύω ότι έχουν γίνει όλα σωστά και ότι είναι ασφαλή τα τρένα σήμερα.  Η κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα μέτρα που μπορούσε να λάβει μετά από αυτό το δυστύχημα…»

Τίποτα δεν εμπόδισε ωστόσο τον υπουργό Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη, την ημέρα του εγκλήματος των Τεμπών να διαφημίζει με ανάρτησή του στο «Χ» την κοπή της Βασιλόπιτας της ΟΝΝΕΔ στην πορεία της Νέας Δημοκρατίας προς τις Ευρωεκλογές. 

Διαβάστε επίσης:

Ο Άδωνης Γεωργιάδης ασχολείται με… βασιλόπιτες, ενώ ο κόσμος διαδηλώνει για τα Τέμπη!

Ευρωκοινοβούλιο: Εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία η προστασία δημοσιογράφων από καταχρηστικές αγωγές (SLAPPs)

Στον Ευρωπαίο Εισαγγελέα η μαφία της ΑΑΔΕ μετά από μήνυση του Documento

Euractiv: Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα – Οι αναφορές για τις επιθέσεις στο Documento

Άδωνης Γεωργιάδης: Μοντέλο Σουηδίας με φακελάκια Ελλάδας το ΕΣΥ

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter