Ακράτα: Αυτός είναι ο αγνοούμενος οδηγός ΙΧ -Θρίλερ με την εξαφάνισή του

Ακράτα: Αυτός είναι ο αγνοούμενος οδηγός ΙΧ -Θρίλερ με την εξαφάνισή του

Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν οι έρευνες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας, στην ανατολική Αχαΐα, για τον εντοπισμό 43χρονου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Εκδόθηκε silver alert.

Ο αγνοούμενος είναι ο 43χρονος Γιώργος Φιλιππάκης, σύμφωνα με το δελτίο silver alert που εξεδώθη με εισαγγελική απόφαση. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα, αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων εντόπισαν στις 23:15 το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ένα αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο 152ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών – Πατρών, στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης. Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο και με αναμμένα τα προειδοποιητικά φώτα.

Αμέσως μετά, ξεκίνησαν έρευνες από αστυνομικούς, πυροσβέστες και άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ από την Πάτρα, οι οποίοι, έχοντας μαζί τους ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, κινήθηκαν αρχικά στα σημεία που υπάρχουν κοντά στην εθνική οδό.

Στην συνέχεια ερεύνησαν απόκρημνα σημεία στην ευρύτερη περιοχή της Ακράτας, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα στην ανατολική Αχαΐα, ενώ οι αστυνομικοί επικοινωνούν με κατοίκους της περιοχής, μήπως και κάποιος είδε τον 43χρονο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter