Ακρίτα για Λατινοπούλου: Τι εννοεί η ανιστόρητη και αδαής για «ασυλία του ΚΚΕ»;

Ακρίτα για Λατινοπούλου: Τι εννοεί η ανιστόρητη και αδαής για «ασυλία του ΚΚΕ»;

Από την Τρίτη 6/10 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έδωσε το έναυσμα για τη θεωρία των δύο άκρων, θεωρία ανιστόρητη παντελώς αλλά που πολύ συμφέρει τους δεξιούς…

Είναι η θεωρία που εξισώνει τους αριστερούς με τους φασίστες καταργώντας κάθε λογική, κάθε πραγματικότητα αλλά εξυπηρετώντας θαυμάσια τα νεοφιλελεύθερα σχέδια.

Μερικοί δεξιοί και ακροδεξιοί βέβαια κρύβουν τις σκέψεις τους, αλλά ορισμένοι μάλλον δεν κρατιούνται, όπως χθες ο Θάνος Τζήμερος που «συντάχθηκε» με τον Στέλιο Πέτσα αλλά… χαραμίζεται εκτός ΝΔ!

Αλλά και η Έλενα Ακρίτα σχολίασε μια παρέμβαση της Αφροδίτης Λατινοπούλου – που πολιτεύεται με τη Νέα Δημοκρατία – η οποία μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται πως δεν συγκρατείται. Εννοείται πως πιστώνει τον Σαμαρά και τον Μητσοτάκη για την απόφαση του Εφετείου για τη Χρυσή Αυγή, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ (τουλάχιστον) για κωλυσιεργία.

Ωραία τα παραμύθια της Χαλιμάς, ιδιαίτερα όταν όλος ο κόσμος γνωρίζει πως αγκάλιασε η ΝΔ τα ακροδεξιά σταγονίδια επί Σαμαρά και Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα γράφει η Έλενα Ακρίτα:

«Τι εννοεί η ανιστόρητη και αδαής κυρία που …καταδικάζει την “ασυλία του ΚΚΕ”; Γιατί κι από ποιον θα έπρεπε να τιμωρηθεί ένα νόμιμo και δημοκρατικά εκλεγμένο κόμμα; Το ΚΚΕ νομιμοποιήθηκε πριν 46 χρόνια (1974) από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα έχει συνεχή και ισχυρή παρουσία στη Βουλή.

Αν η ίδια θεωρεί το ΚΚΕ εγκληματική οργάνωση όπως πχ χρυσή αυγή να το πει ευθέως. Κι ύστερα να ανοίξει και κανένα βιβλίο Ιστορίας.

Μέχρι τότε ΝΤΡΟΠΗ.»

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10158142704794177

Υστερόγραφο:

Ενημερωτικά για την κυρία κυρία Λατινοπούλου, η νομιμοποίηση του ΚΚΕ έγινε μετά τη χούντα από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή που πριν από λίγες ημέρες εξυμνούσε από το προφίλ της στο Facebook:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter