Ακρίτα για Μέση Ανατολή – Άδωνη: «Κι έμεινε ο υπουργός με το παραποιημένο εθνικό σύμβολο αμανάτι»

Ακρίτα για Μέση Ανατολή – Άδωνη:  «Κι έμεινε ο υπουργός με το παραποιημένο εθνικό σύμβολο αμανάτι»

Με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα καυτηριάζει την άμεση αντίδραση του υπουργού Υγείας, Άδωνη Γεωργιάδη υπέρ του Ισραήλ, πριν καν προλάβουν να φτάσουν τα drones στο Ισραήλ και βέβαια πριν καν προλάβει να αντιδράσει η κυβέρνηση, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και το ΚΥΣΕΑ.

Επισημαίνει μάλιστα πως ενώ ο κ. Γεωργιάδης παραποίησε ακόμα και την ελληνική σημαία για να δηλώσει τη στήριξή του προς το Ισραήλ –«για να ξεπλύνει παλιές αμαρτίες, βιβλίο Πλεύρη κλπ» όπως αναφέρει, η ίδια η κυβέρνηση με την ανακοίνωση του ΚΥΣΕΑ κρατά ίσες αποστάσεις.

Και συμπληρώνει:

«Κι έμεινε ο υπουργός με το παραποιημένο εθνικό σύμβολο αμανάτι.»

Σημειώνεται πως στην ανάρτησή του με την παραποιημένη ελληνική σημαία ο Άδωνης Γεωργιάδης είχε γράψει «Στεκόμαστε με το Ισραήλ σε αυτή του την δύσκολη στιγμή. ⁦ @IsraelinGreece», το υπουργείο Εξωτερικών σημείωνε επίσης «Είναι απολύτως αναγκαίο να αποφευχθεί οποιαδήποτε περαιτέρω διάχυση των εχθροπραξιών» ενώ σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο «στόχος της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ ήταν η Ελλάδα να δηλώσει με κάθε τρόπο την στήριξη της σε κάθε προσπάθεια εκτόνωσης της έντασης»

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Ώστε το ΚΥΣΕΑ δεν είναι #μετοΙσραήλ με το οποίο έσπευσε να συνταχθεί ο κ. Γεωργιάδης, για να ξεπλύνει παλιές αμαρτίες, βιβλίο Πλεύρη κλπ.
Η κυβερνηση ναι μεν καταδικάζει την επίθεση του Ιράν, ωστόσο κρατά ίσες αποστάσεις ανάμεσα στα δυο κράτη. Απόδειξη η αποψινή ανακοίνωση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ):
“Η Ελλάδα, πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή, υπογραμμίζει την ανάγκη αυτοσυγκράτησης από όλες τις πλευρές προκειμένου να αποφευχθεί μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.”.
Κι έμεινε ο υπουργός με το παραποιημένο εθνικό σύμβολο αμανάτι.
Όλη η ανακοίνωση του ΚΥΣΕΑ στα σχόλια

Διαβάστε επίσης:

Παίζει τα ρέστα του τον Ιούνιο ο Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Οδικός χάρτης για την ανατροπή

Κύρτσος: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πανηγυρίζει που βρίσκεται στον πάτο της Ευρώπης!

Έγκλημα Τέμπη: Λένε ψέματα ακόμα και για τη θέση του αγωγού

Guardian: «Ολοκληρωτικός πόλεμος ή αποκλιμάκωση;» – Στο μυαλό του Μπενιαμίν Νετανιάχου

Ζελένσκι: «Η Ουκρανία έχει ανάγκη τη βοήθεια των συμμάχων, ακριβώς όπως το Ισραήλ»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter