Ακρίτα για ζεύγος Πάτση: «Μια χαρά τα τσέπωσαν»

Ακρίτα για ζεύγος Πάτση: «Μια χαρά τα τσέπωσαν»

Το σκάνδαλο της εξαγοράς κόκκινων δανείων πολιτών ύψους 62 εκατ. ευρώ έναντι πινακίου φακής σχολιάζει με ανάρτησή της στο facebook η Έλενα Ακρίτα, υπενθυμίζοντας πως η ίδια είχε θίξει το ζήτημα των σκανδάλων ήδη από τον Ιανουάριο του 2022, με αποτέλεσμα να δεχτεί χυδαία επίθεση από τη σύζυγο του γαλάζιου βουλευτή, Βίκυ Παπαλουκά.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Λεφτά και από το ΕΣΥ πήρε ο Ανδρέας Πάτσης (Έγγραφα)

«Ομοβροντία» αποκαλύψεων Πολάκη για Πάτση: Τσέπωσες και από τα ΕΛΤΑ με «αέρα» νομικές υπηρεσίες

Όπως σημειώνει η Έλενα Ακρίτα, μπορεί η Β. Παπαλουκά να υπερηφανευόταν τότε πως «αυτή κι ο άντρας της έχουν “εκατομμύρια στα Γρεβενά” και δεν χρειάζονται τα πετσωμενα λεφτά που τους έδωσε ο κουμπάρος τους ο Πέτσας για το παγκοσμίως άγνωστο σάιτ του», αυτό όμως δεν φαίνεται να αποτέλεσε εμπόδιο για την κατάπτυστη επιχειρηματική τους δραστηριότητα. «Παρ’ όλα αυτά μια χαρά τα τσέπωσαν» καταλήγει η Έλενα Ακρίτα.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Έγραφα για τα σκάνδαλα του ΝΔκράτη βουλευτή Ανδρέα Πάτση, από τις 14 Ιανουαρίου 2022 . Εδώ η χυδαία επίθεση που μου έκανε η γυναίκα του Βίκυ Παπαλουκά. Μεταξύ αλλών υβριστικών, μού γράφει επί λέξει πως αυτή κι ο άντρας της έχουν “εκατομμύρια στα Γρεβενά” και δεν χρειάζονται τα πετσωμενα λεφτά που τους έδωσε ο κουμπάρος τους ο Πέτσας για το παγκοσμίως άγνωστο σάιτ του.  Παρ’ όλα αυτά μια χαρά τα τσέπωσαν»

Διαβάστε επίσης: Ομολογία παρανομίας το πόθεν έσχες Πάτση: Δήλωσε τις εταιρίες που είχε ξεχάσει αλλά η υπόθεση αρχειοθετήθηκε

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter