Αποκάλυψη: Λεφτά και από το ΕΣΥ πήρε ο Ανδρέας Πάτσης (Έγγραφα)

Αποκάλυψη: Λεφτά και από το ΕΣΥ πήρε ο Ανδρέας Πάτσης (Έγγραφα)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις αναφορικά με την… επιχειρηματική δραστηριότητα του βουλευτή Γρεβενών της ΝΔ, Ανδρέα Πάτση. Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη ότι η δικηγορική εταιρεία Ανδρέας Πάτσης –στην οποία κατέχει το 85%-, έχει λάβει 1.019.222,81 ευρώ, το documentonews.gr προχωράει σήμερα σε νέες αποκαλύψεις.

Διαβάστε επίσης:

«Ομοβροντία» αποκαλύψεων Πολάκη για Πάτση: Τσέπωσες και από τα ΕΛΤΑ με «αέρα» νομικές υπηρεσίες

Νέα αποκάλυψη Πολάκη για «γαλάζιο» βουλευτή: «Κάνει πλειστηριασμούς η εταιρεία σου Πάτση;»

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει σήμερα το documentonews.gr, η δικηγορική εταιρεία του Ανδρέα Πάτση, έχει πάρει κι άλλα λεφτά από το Δημόσιο. Πιο συγκεκριμένα, η δικηγορική εταιρεία εμφανίζεται από εντολές πληρωμών που είναι αναρτημένες στη Διαύγεια να έχει λάβει συνολικά το ποσό των 24.460,27 ευρώ από το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, αλλά και από της 3η ΥΠΕ Μακεδονίας, ποσό το οποίο έχει δοθεί για την παροχή νομικών υπηρεσιών. Και οι επτά επίμαχες εντολές πληρωμών έχουν εκδοθεί από το 2021 κι έπειτα, ενώ η τελευταία εξ’ αυτών δημοσιεύθηκε πριν από δύο περίπου μήνες στις 30 Αυγούστου του 2022. Το μεγαλύτερο ποσό, το οποίο δόθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2021 από της ΥΠΕ Μακεδονίας, ανερχόταν στις 9.882,10 ευρώ. Στις 30 Αυγούστου 2022 η 3η ΥΠΕ Μακεδονίας έδωσε στην δικηγορική εταιρεία του Ανδρέα Πάτση το ποσό των 4.876,94 ευρώ, ενώ ακόμη 3.305,61 ευρώ δόθηκαν από την 3η ΥΠΕ Μακεδονίας την 1η Δεκεμβρίου 2021.

Διαβάστε επίσης:

Ομολογία παρανομίας το πόθεν έσχες Πάτση: Δήλωσε τις εταιρίες που είχε ξεχάσει αλλά η υπόθεση αρχειοθετήθηκε

Οι τελευταίες αυτές αποκαλύψεις έρχονται να προστεθούν το ορυμαγδό τω ν στοιχείων που αφορούν τον Ανδρέα Πάτση, ο οποίος δεν έχει ακόμα… δεήσει να δώσει κάποια εξήγηση αναφορικά με το ότι είναι εν ενεργεία βουλευτής, αλλά ταυτόχρονα εμφανίζεται να λαμβάνει εκατομμύρια ευρώ από το Δημόσιο, αλλά και να συμμετέχει σε εταιρεία η οποία έχει  αγοράσει κόκκινα δάνεια 63 εκατομμυρίων ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς έναντι μόλις 4,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ανδρέας Πάτσης: Διάτρητο το πόθεν έσχες του βουλευτή της ΝΔ

Ίσως αυτή την εξήγηση ο Ανδρέας Πάτσης αναμένεται να τη δώσει άμεσα, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο βουλευτής της ΝΔ κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ για όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας και αφορούν το πρόσωπό του. Αναμένουμε.

Διαβάστε επίσης: Διαρρέουν «εξηγήσεις» Πάτση από τη ΝΔ μετά την ομερτά για τις bussiness με τα κόκκινα δάνεια

Το μόνο σίγουρο είναι ότι έπεται και συνέχεια…

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter