Ο Μητσοτάκης, τα Τέμπη και «Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα»

Ο Μητσοτάκης, τα Τέμπη και «Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα»

Μετά και την συνέντευξη χθες του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην «ανιψιά» του και στον φιλικό του ΣΚΑΪ απορεί κανείς πλέον για την επικοινωνιακή γραμμή της Νέας Δημοκρατίας και των συμβούλων του, του Στάνλεϋ Γκρίνμπεργκ συμπεριλαμβανομένου. Γιατί ενσυναίσθηση δεν μπορούμε να ψάχνουμε.

Θυμίζει το παραμύθι του Hans Christian Andersen με την περιφορά του γυμνού βασιλιά… στο «Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα».

Ο ίδιος περήφανος και αλαζόνας, απαιτητικός και κενός, χωρίς καμία ενσυναίσθηση, μπροστά σε 57 νεκρούς και απίστευτες αποκαλύψεις που θα έπρεπε όχι μόνον να είχαν παραιτηθεί και οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, αλλά θα έπρεπε να είχαν ρίξει κυβέρνηση δηλώνει πως στο Έγκλημα των Τεμπών βλέπει μόνον «επικοινωνιακά λάθη».

Ένα χρόνο τώρα κρύβεται πίσω από χειρισμούς και κουκουλώματα, ξεπλύματα και προπαγάνδα προσπαθώντας να αποφύγει το μοιραίο και αναπόφευκτο:

Την απόδοση της Δικαιοσύνης

Κρύβονται πίσω από «δικούς τους ανθρώπους», πίσω από νόμους που οι ίδιοι έφτιαξαν, πίσω από συνοπτικές διαδικασίες και υπόγειες διαδρομές.

Δηλώνει σαν να μην βλέπει την αλήθεια που βλέπουν όλοι. Κυκλοφορεί γυμνός και έχει πείσει τον εαυτό του πως έχει τον μανδύα του αυτοκράτορα!

Δε θα άλλαζε τίποτα στα Τέμπη! Ούτε μπάζωμα, ούτε μοντάρισμα, ούτε συγκάλυψη και εμπαιγμό συγγενών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δηλώνει σε αποστειρωμένο «οικογενειακό περιβάλλον» πως θα άλλαζε μόνον τους επικοινωνιακούς χειρισμούς!

Ούτε και εδώ βέβαια θα μπορούσε να μας πει τι θα άλλαζε.

Δεν βλέπει ούτε ξεμπάζωμα, ούτε μπάζωμα. Δεν βλέπει ούτε επικινδυνότητα υλικών. Δεν βλέπει πολιτικές ευθύνες και εγκλήματα που δεν έχουμε μία ασφαλή σιδηροδρομική γραμμή!

Δεν βλέπει πως κρύβει τους υπουργούς του από τη Δικαιοσύνη.

Ψηφίσματα του Ευρωκοινοβουλίου, εκθέσεις του Στέιτ Ντιπάρμεντ, εκθέσεις της Διεθνούς Αμνηστίας… Συνωμοσίες όλα αυτά!

Δεν έχει καμία σημασία: Ο αυτοκράτορας κυκλοφορεί γυμνός, ο ίδιος νομίζει (νομίζει;) πως είναι ντυμένος και αναρωτιέται κανείς αν ο κόσμος βλέπει τη γύμνια του…

Την βλέπει ή έχει αναισθητοποιηθεί;

Διαβάστε επίσης:

Προκλητικός Μητσοτάκης: Θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά πράγματα στο πεδίο της επικοινωνίας για τα Τέμπη – Αφύπνιση η δολοφονία της Κυριακής

Νέα έκθεση για τα Τέμπη: Η εμπορική αμαξοστοιχία μετέφερε εύφλεκτη ουσία που προκάλεσε την έκρηξη – Οι Αρχές εξαφάνισαν στοιχεία

Οι Financial Times γκρεμίζουν το αφήγημα Μητσοτάκη: Η φτωχοποίηση της χώρας και η σύγκριση με τη Βουλγαρία

Δίδυμο – οδοστρωτήρας για το ΕΣΥ Χρυσοχοΐδης και Αδωνης

Κεραυνοί Σάντερς κατα Νετανιάχου: «Δεν είναι αντισημιτισμός να λες ότι ο εξτρεμιστής έχει σκοτώσει 34.000 Παλαιστίνιους»

 

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter