Τριήμερη περιοδεία Στέφανου Κασσελάκη στην Ήπειρο μετά την Κέρκυρα και τους Παξούς (Video)

Τριήμερη περιοδεία Στέφανου Κασσελάκη στην Ήπειρο μετά την Κέρκυρα και τους Παξούς (Video)

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο πρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης μετά την Κέρκυρα και τους Παξούς θα συνεχίζει με περιοδεία στην Ήπειρο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, αύριο, Τρίτη (7/5) θα επισκεφθεί την Θεσπρωτία και την Πρέβεζα. Την Τετάρτη (8/5) την Άρτα και τα Ιωάννινα, στα οποία και θα παραμείνει την Πέμπτη (9/5)
συνεχίζοντας τις επαφές του.

Σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στο νησί των Παξών, όπου η υποδοχή του από τους κατοίκους ήταν ζεστή. Τον καλωσόρισαν με χαμόγελα, αντάλλαξαν ευχές για το Πάσχα μαζί του και τράβηξαν φωτογραφίες.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πήρε μέρος στη λιτάνευση της εικόνας της Αναστάσεως στο Γάη και συνομίλησε με επιχειρηματίες που του μετέφεραν τα προβλήματα της περιοχής σε υποδομές, αλλά και στην συγκοινωνιακή σύνδεση του νησιού, καθώς αρκετά συχνά βρίσκονται αποκλεισμένοι.

«Είστε η μοναδική ελπίδα μας», του είπε κάτοικος του νησιού και του ζήτησε να ενδιαφερθεί γιατί είναι πολλοί αυτοί «που παίρνουν λεφτά χαράμικα από το κράτος», όπως χαρακτηριστικά είπε. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως «Θα πάμε ευρώ-ευρώ, γραμμή-γραμμή για να δούμε πού τα έκλεψαν και θα το μάθουν όλοι οι Έλληνες».

Σε άλλο σημείο, συζητώντας με τους πολίτες επανέλαβε την προσπάθεια νέας στελέχωσης του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Πρέπει να χτίσουμε μια ομάδα με ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο, όχι να κάνουν καριέρα από την πολιτική».

Διαβάστε επίσης:


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter