Διαρρέουν «εξηγήσεις» Πάτση από τη ΝΔ μετά την ομερτά για τις bussiness με τα κόκκινα δάνεια

Διαρρέουν «εξηγήσεις» Πάτση από τη ΝΔ μετά την ομερτά για τις bussiness με τα κόκκινα δάνεια

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται Μέγαρο Μαξίμου και κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, καθώς την ώρα που ο Ανδρέας Πάτσης και η κυβέρνηση βρίσκονται εκτεθειμένοι και χωρίς απαντήσεις για την αναίσχυντη επιχειρηματική δραστηριότητα του βουλευτή με την εξαγορά 62 εκατ. ευρώ κόκκινων δανείων πολιτών έναντι πινακίου φακής, διαρρέουν πως «θα κληθεί άμεσα για εξηγήσεις».

Δείτε επίσης: «Ομοβροντία» αποκαλύψεων Πολάκη για Πάτση: Τσέπωσες και από τα ΕΛΤΑ με «αέρα» νομικές υπηρεσίες

Μία «διαρροή» στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ για εξέταση των καταγγελιών που έχουν δημοσιοποιηθεί για «να διαπιστωθεί εάν αυτές ευσταθούν και παραβαίνουν τη νομιμότητα ή τις ηθικές αρχές της ΝΔ» αντιτάσσει η κυβέρνηση απέναντι στην κατακραυγή της αντιπολίτευσης για τις αποκαλύψεις που βαρύνουν τον βουλευτή της, Ανδρέα Πάτση και τις προκλητικές του επιχειρηματικές δραστηριότητες με κόκκινα δάνεια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Από την περασμένη Παρασκευή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, έχει αποκαλύψει πως ο βουλευτής Γρεβενών έχει αγοράσει κόκκινα δάνεια ύψους 62 εκατ. ευρώ έναντι μόλις 4,2 εκατ. ευρώ, ως ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών ειδικού σκοπού. Έκτοτε, Μέγαρο Μαξίμου, υπουργοί αλλά ακόμα και ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας σιωπούν, δηλώνοντας την ενοχή σύσσωμης της κυβέρνησης για τη δραστηριότητα αυτή του βουλευτή τους.

Δείτε επίσης: Νέα αποκάλυψη Πολάκη για «γαλάζιο» βουλευτή: «Κάνει πλειστηριασμούς η εταιρεία σου Πάτση;»

«Απάντηση» στο θέμα έδωσε μέχρι στιγμής μόνο ο ίδιος ο βουλευτής προκαλώντας ακόμα περισσότερο το κοινό περί δικαίου αίσθημα αλλά και την νοημοσύνη των πολιτών, που παρακολουθούν εμβρόντητοι, μετά την προκλητική δραστηριότητα του βουλευτή Μαραβέγια με το πλιάτσικο που ετοίμαζε στον Αναπτυξιακό Νόμο, έναν ακόμα βουλευτή να εκμεταλλεύεται τη θέση του, και μάλιστα με μία ακόμα πιο χυδαία δραστηριότητα.

Στην «απάντησή» του προς τον Π. Πολάκη, ο Ανδρ. Πάτσης αντί για εξηγήσεις επικαλέστηκε μία σειρά άσχετα ζητήματα και προσβλητικές αναφορές, «κατηγορώντας» τον τομεάρχη Διαφάνειας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μεταξύ άλλων, πως «Γέμισες την χώρα μας με λαθρομετανάστες, Έκλεισες τις Τράπεζες, Επικύρωσες δυσβάσταχτα μνημόνια για τον λαό μας, Μείωσες μισθούς, Εκοψες συντάξεις, Νομιμοποίησες την αγορά κόκκινων δανείων από ξένα funds, Επιβάρυνες την οικονομία, Διέλυσες την μεσαία τάξη αφού την στραγγάλισες οικονομικά, Εξαπάτησες ακόμα και τους δικούς σου αφού βάφτισες το ΟΧΙ σε ΝΑΙ, Διέλυσες τα ελληνικά Πανεπιστήμια, Πούλησες την Μακεδονία μας στις Πρέσπες».

Προφανώς, η απάντησή του δεν κάλυψε ούτε τα εκκωφαντικά ερωτήματα που του απευθύνει η αντιπολίτευση, ούτε την ίδια την κυβέρνηση, που σπεύδει τώρα να «νίψει τας χείρας της» διαρρέοντας πως πρόκειται να κληθεί για εξηγήσεις, ακόμα και την πιθανότητα διαγραφής του από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter