Ακρίτα καταγγέλλει Άδωνη: «Ηρθε να καθαρίσει, να πουλήσει εξυπηρέτηση στο πρωθυπουργικό ζεύγος»

Ακρίτα καταγγέλλει Άδωνη: «Ηρθε να καθαρίσει, να πουλήσει εξυπηρέτηση στο πρωθυπουργικό ζεύγος»

Για χυδαία επίθεση καταγγέλλει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Έλενα Ακρίτα, τον Άδωνη Γεωργιάδη με σκοπό να «καθαρίσει» και να πουλήσει εξυπηρέτηση στο πρωθυπουργικό ζεύγος.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της αναφέρει: «Ο Αδωνις Γεωργιαδης μπήκε στην αίθουσα πέντε λεπτά πριν την ομιλία μου κι αφού ολοκλήρωσα, μου επιτέθηκε με τρόπο άθλιο κι ελεεινό λέγοντας μου ότι λεω ψέματα»

«Όταν ζήτησα σε έντονο τόνο να του απαντήσω επι προσωπικού – στην ουσία με είπε ψεύτρα – ο προεδρεύων Οδυσσέας Κωνσταντινοπουλος με απαξίωσε και αρνήθηκε να μού δώσει τον λόγο. Του είπα ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να ΜΕ ΦΙΜΩΝΕΙ, επέμενα, φώναξα, και στο τέλος σηκώθηκα κι έφυγα», αφήνοντας αιχμές και για τον πρόεδρο της Βουλής.

Δείτε επίσης: Ακρίτα: Όντως η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, κύριε Μητσοτάκη;

«Ευχαριστώ τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ που μου συμπαραστάθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν γι αυτη την απερίγραπτη συμπεριφορά τόσο του υπουργού όσο και του προεδρεύοντα.», καταλήγει η ίδια.

Η ανάρτηση της Ακρίτα

«Καταγγελία. Ο Αδωνις Γεωργιαδης μπήκε στην αίθουσα πέντε λεπτά πριν την ομιλία μου κι αφού ολοκλήρωσα, μου επιτέθηκε με τρόπο άθλιο κι ελεεινό λέγοντας μου ότι λεω ψέματα. Όταν ζήτησα σε έντονο τόνο να του απαντήσω επι προσωπικού – στην ουσία με είπε ψεύτρα – ο προεδρεύων Οδυσσέας Κωνσταντινοπουλος με απαξίωσε και αρνήθηκε να μού δώσει τον λόγο. Του είπα ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα να ΜΕ ΦΙΜΩΝΕΙ, επέμενα, φώναξα, και στο τέλος σηκώθηκα κι έφυγα. Ευχαριστώ τους συναδέλφους του ΣΥΡΙΖΑ που μου συμπαραστάθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν γι αυτη την απερίγραπτη συμπεριφορά τόσο του υπουργού όσο και του προεδρεύοντα.»

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τέμπη: Νέα «πυρά» Καρυστιανού για Αδειλίνη – «Ντροπιαστική ημέρα για τη δικαιοσύνη» (Ηχητικό)

 

Οι προτάσεις των Πταισματοδικών Βασταρούχα και Σακελλαροπούλου στη διαβούλευση για τον νέο δικαστικό χάρτη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter