Ακρίτα: Όντως η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, κύριε Μητσοτάκη;

Ακρίτα: Όντως η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, κύριε Μητσοτάκη;

«Με ποια ιδιότητα και για ποιο σκοπό η σύζυγος του Πρωθυπουργού και επιτυχημένη επιχειρηματίας κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη μετείχε από το 2017 σε συσκέψεις που αφορούσαν το Αρχαιολογικό Μουσείο;», επισημαίνει στη νέα της ανάρτηση η Έλενα Ακρίτα, απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό.

«Προφανώς δεν του κάνει εντύπωση του κ. Μητσοτάκη που ουδέποτε ασχοληθήκαμε με τις συζύγους συζύγων ομοϊδεατών του πρωθυπουργών όπως οι κύριες Βίκυ Σαμάρα και Νατάσα Παζαΐτη-Καραμανλή που άσκησαν τα καθήκοντα τους με διακριτικότητα και ευγένεια», σημείωσε με νόημα.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Όντως η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, κύριε Πρωθυπουργέ; Που, αν και δεν είχε καμία πολιτική νομιμοποίηση, έπαιρνε μέρος σε όλες τις συσκέψεις και συναποφάσιζε – με την ανοχή της κ. Μενδώνη – για την τύχη του μεγαλύτερου και σημαντικότερου αρχαιολογικού Μουσείου της χώρας;

Και που τολμήσατε μάλιστα να την ευχαριστήσετε δημόσια για την εξωθεσμική της ανάμειξη;

Η στάση της αυτή καταγγέλθηκε τόσο από τον Σύλλογο Αρχαιολόγων όσο κι από την Σία Αναγνωστοπουλου από το βήμα της Βουλής.
Με ποια ιδιότητα και για ποιο σκοπό η σύζυγος του Πρωθυπουργού και επιτυχημένη επιχειρηματίας κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη μετείχε από το 2017 σε συσκέψεις που αφορούσαν το Μουσείο;

Προφανώς δεν του κάνει εντύπωση του κ. Μητσοτάκη που ουδέποτε ασχοληθήκαμε με τις συζύγους συζύγων ομοϊδεατών του πρωθυπουργών όπως οι κύριες Βίκυ Σαμάρα και Νατασα Παζαΐτη-Καραμανλή που άσκησαν τα καθήκοντα τους με διακριτικότητα και ευγένεια.

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση της Ακρίτα στο εξώδικο της Μαρέβα Γκραμπόφσκι: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Κατέθεσε εξώδικο στην Έλενα Ακρίτα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter