Ακρίβεια: «Δεν τα ξέρουν καλά οι καταναλωτές», αλλά τα… γνωρίζει ο Σκρέκας και η κυβέρνηση (Video)

Ακρίβεια: «Δεν τα ξέρουν καλά οι καταναλωτές», αλλά τα… γνωρίζει ο Σκρέκας και η κυβέρνηση (Video)

Συνέχεια στις προκλητικές εμφανίσεις έδωσε ο Κώστας Σκρέκας, επιχειρώντας να πείσει τους πολίτες ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει ό,τι μπορεί για να περιορίσει την ακρίβεια.

Παράλληλα, επιδόθηκε ξανά σε… promotion της εφαρμογής e-katanalotis και της «χρησιμότητάς» της, σημειώνοντας δε ότι πολλές φορές οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν με ακρίβεια τι συμβαίνει στα ράφια, όσο το κυβερνητικό application.

Μετά την ανάλυση για το «ελαφρύ αρνί» και τα «μαθηματικά», ο υπουργός δεν δίστασε να προτείνει στους πολίτες τρόπους ώστε να επιτύχουν μείωση 10-15% στις τιμές.

«Μπαίνεις μέσα στο e-katanalotis πριν φύγεις από το σπίτι σου, κάνεις τη λίστα με τα προϊόντα που θέλεις να αγοράσεις, τσεκάρεις σε ποιο σούπερ μάρκετ μπορείς να τα αγοράσεις φθηνότερα και μπορεί να γλιτώσεις και 10 και 15%. Δεν τα ξέρουν καλά οι καταναλωτές», υπογράμμισε.

Αναλύοντας δε τις αιτίες για την ραγδαία άνοδο των τιμών, ο Κώστας Σκρέκας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην… «αίσθηση του καταναλωτή», αλλά και τις «αποσπασματικές αποτυπώσεις ορισμένων στοιχείων». Εν ολίγοις, ο καταναλωτής που καθημερινά «ματώνει» για να ψωνίσει τα βασικά δεν ξέρει τι του γίνεται, αλλά γνωρίζει η κυβέρνηση και το… application. Αλλά όταν έρχεται η ώρα για απόδοση ευθυνών, η κυβέρνηση αναδεικνύει τους πολίτες, τους «αστάθμητους παράγοντες», την γεωπολιτική κατάσταση στο εξωτερικό, μπορεί και την κατάσταση των πλανητών, δίχως ίχνος αυτοκριτικής.

Διαβάστε επίσης:

«Μαθηματικά» Σκρέκα με σφραγίδα Μητσοτάκη

Τα «μαθηματικά» Σκρέκα… μηδένισαν τον πληθωρισμό, όπως το «ελαφρύ αρνί»!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter