Ακρίβεια: Εκτός πραγματικότητας ο Μητσοτάκης – Βγήκε χαμογελαστός από σούπερ μάρκετ (Video)

Ακρίβεια: Εκτός πραγματικότητας ο Μητσοτάκης – Βγήκε χαμογελαστός από σούπερ μάρκετ (Video)

Γενικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του δεν το’χει πολύ καλά με την αποτελεσματικότητα. Είναι εξάλλου από τους λίγους που μπορεί να βγει χαμογελαστός από το σούπερ μάρκετ ενώ προηγουμένως έχει πάρει όλες τις εκφράσεις μπροστά στην κάμερα.

Το πρωί της Τρίτης αποφάσισε να πάει σούπερ μάρκετ. Δεν ξέρουμε πόσες φορές έχει πάει, φανταζόμαστε ναι σε κάποια εμβληματικά, πολυτελή σε συγκεκριμένες περιοχές υψηλών εισοδημάτων, άντε και ως νέος να έχει μπει σε κανένα μπακάλικο νησιού κατά τη διάρκεια των διακοπών του. Mε την τσέπη γεμάτη πάντα.

Η αναποτελεσματικότητα είναι κομμάτι της πολιτικής του. Είτε πρόκειται για τα Τέμπη που όλο και κάτι δεν γίνεται για να φτάσουμε στο «επιδιωκόμενο αποτέλεσμα».

Τα κρύβουν κάτω από το χαλί

Αυτό συνέβη βέβαια για τόσα σκάνδαλα όπως τη Novartis και το σκάνδαλο των υποκλοπών που τελικά ονομάστηκαν σκευωρίες για να κλείσουν με τον τρόπο τους. Και εκεί που δεν φτάνουν τα κάνουν κρεμαστάρια, όπως τα ψηφίσματα και οι εκθέσεις του Ευρωκοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Γενικά ισχύει το όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει και είναι σαφές πως εφαρμόζεται απόλυτα στο θέμα της ακρίβειας.

Πέντε χρόνια τώρα με μισθούς στα τάρταρα όλες οι εμπλεκόμενες βιομηχανίες και προμηθευτές κερδοσκοπούν εις βάρος μας και γελάνε στα μούτρα μας όταν μας κοιτάζουν από τα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Τιμές Βόρειας Ευρώπης και παραπάνω με μισθούς Βαλκανίων.

Έπρεπε να έρθουν οι δημοσκοπήσεις και οι έρευνες για να χτυπήσουν τα εκλογικά καμπανάκια στην κυβέρνηση η οποία εξακολουθεί να γελάει στα μούτρα μας προσφέροντας επιλεκτική έκπτωση 5-15% για να καλύψουν αυξήσεις που μεταφράζονται συχνά σε διπλασιασμό τιμών.

Στην αρχή προσπάθησαν να μας πουν πως φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία. Μετά όταν είδαμε τις συγκρίσεις με την αλλοδαπή και τα ίδια τα προϊόντα τα πουλούσαν πιο φτηνά στην Ευρώπη άρχισαν να ψελλίζουν αοριστίες περί κερδοσκοπίας «αγνώστων».

Δεν άκουσε τους αγρότες

Ήταν τόσο άγνωστοι που οι ίδιοι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι τους ονομάτιζαν…

Μια δυσκολία ωστόσο την είχαν στην κυβέρνηση και έριξαν μερικά πρόστιμα.

Προσοχή: Δεν ζήτησαν πίσω την αισχροκέρδεια αλλά επέβαλαν ποσά-πρόστιμα την ώρα που τα κέρδη ήταν πολλαπλάσια.

Μα γιατί να πιέζουν στην κυβέρνηση αυτούς που τους στηρίζουν, τους έχοντες, βιομηχάνους και προμηθευτές;

Αυτοί τους στηρίζουν, μαζί με τα δικά τους ΜΜΕ.

Μαζί τρώνε, μαζί ελέγχουν τη μάζα…

Ε, είπε και ο πρωθυπουργός να μπει σε ένα σούπερ μάρκετ να δείξει μια «ευνσυναίσθηση».

«Δεν έχουμε αντιμετωπίσει την ακρίβεια»

«Προφανώς και δεν έχουμε αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ακρίβειας», παραδέχθηκε ο πρωθυπουργός. Και πως να μην το παραδεχθεί; Μίλησε για διαρκή μάχη και για «διαρθρωτικό βήμα» που όμως δεν το είχαν ξεκινήσει εδώ και πάνω από τέσσερα χρόνια.

Είπε ότι ελπίζει, αναφέρθηκε συγκεκριμένα προϊόντα κάτι που στη γλώσσα τους σημαίνει πως δεν πρόκειται να πατάξουν την αισχροκέρδεια που εμφανίζεται σε όλα τα προϊόντα, αλλά κυρίως σε ό,τι αντιδρά κυρίως ο κόσμος, επιδιώκοντας επικοινωνιακά αποτελέσματα.

Το υπόλοιπο το αφήνει στις πλάτες των δικών του Μέσων Ενημέρωσης να παίξουν 100άδες φορές το βιντεάκι και να κάνουν πλύση εγκεφάλου.

Για το δικό του κακό όμως δύσκολα θα πείσουν κάποιον με 650-900 ευρώ πως μπορεί να βγάλει το μήνα ακόμα και αν πέσει λίγο η τιμή στα βρεφικά γάλατα…

Διαβάστε επίσης:

Τσικνοπέμπτη… ακρίβειας: «Τσουχτερές» οι τιμές στο κρέας – Πόσο θα κοστίσει φέτος το τραπέζι (Video)

Τέμπη: Τα «εγκλήματα» της ιατροδικαστικής διαδικασίας

Έγκλημα Τέμπη: Συνεχίζεται η κάλυψη Μαξίμου σε Τριαντόπουλο για το μπάζωμα

Τι έκρυψαν κάτω από τα μπάζα στα Τέμπη;

Μαρία Καρυστιανού: Μόνη της και όλοι τους…

Τέμπη: Αντί GPS για τρένα είχαν τοποθετήσει σύστημα που βάζουν ντελιβεράδες – Εντόπιζε τη θέση τους «κατά προσέγγιση»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
29/04/2024, 16:32
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter