Ακρόαση από τον Γιάννη Κακλέα για τις ανάγκες της παραγωγής «Ζορμπάς»

Ακρόαση από τον Γιάννη Κακλέα για τις ανάγκες της παραγωγής «Ζορμπάς»

Σε συμπαραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και του οργανισμού θεάτρου «Τέχνης Χώρος», ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας, αναζητεί άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, για τις ανάγκες της παραγωγής «Ζορμπάς».

Ο «Ζορμπάς», η  νέα παραγωγή θα παρουσιαστεί κατά τη θεατρική περίοδο 2022-2023 και η ακρόαση που οργανώνεται για τις ανάγκες της, αφορά άντρες και γυναίκες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας 25 έως 60 ετών. Οι υποψήφιοι/-ες που θα κληθούν στην ακρόαση πρέπει να προετοιμαστούν σε έναν σύντομο μονόλογο της αρεσκείας τους από την ελληνική ή την παγκόσμια δραματουργία και σε ένα ελληνικό τραγούδι κατά προτίμηση της δημοτικής παράδοσης. Είναι επιθυμητή (όχι απαραίτητη) η γνώση κάποιου μουσικού οργάνου. Στις ακροάσεις θα κληθούν οι υποψήφιοι/-ες που θα επιλεγούν από τον σκηνοθέτη και τους καλλιτεχνικούς του συνεργάτες βάσει των βιογραφικών. Οι ακροάσεις θα διεξαχθούν από τις 4/4/22 έως τις 7/4/22 και από τις 11.30 μέχρι τις 18.30. Ενδέχεται να υπάρξει και δεύτερη φάση μέσα σε αυτό το διάστημα.

Κατάθεση βιογραφικών

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι/-ες παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή) έως τις 3 Απριλίου 2022 στο email: auditionkakleas@gmail.com . Η ενημέρωση των υποψηφίων για την ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email. Όλοι/-ες οι υποψήφιοι/-ες που θα αποστείλουν βιογραφικό θα ενημερωθούν σχετικά με τη συμμετοχή τους ή μη στην ακρόαση μέχρι την Κυριακή 3 Απριλίου 2022.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter