Ακρόαση από τον Γιάννη Κακλέα για τις ανάγκες της παραγωγής «Ζορμπάς»

Σε συμπαραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού και του οργανισμού θεάτρου «Τέχνης Χώρος», ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας, αναζητεί άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, για τις ανάγκες της παραγωγής «Ζορμπάς».

Ο «Ζορμπάς», η  νέα παραγωγή θα παρουσιαστεί κατά τη θεατρική περίοδο 2022-2023 και η ακρόαση που οργανώνεται για τις ανάγκες της, αφορά άντρες και γυναίκες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας 25 έως 60 ετών. Οι υποψήφιοι/-ες που θα κληθούν στην ακρόαση πρέπει να προετοιμαστούν σε έναν σύντομο μονόλογο της αρεσκείας τους από την ελληνική ή την παγκόσμια δραματουργία και σε ένα ελληνικό τραγούδι κατά προτίμηση της δημοτικής παράδοσης. Είναι επιθυμητή (όχι απαραίτητη) η γνώση κάποιου μουσικού οργάνου. Στις ακροάσεις θα κληθούν οι υποψήφιοι/-ες που θα επιλεγούν από τον σκηνοθέτη και τους καλλιτεχνικούς του συνεργάτες βάσει των βιογραφικών. Οι ακροάσεις θα διεξαχθούν από τις 4/4/22 έως τις 7/4/22 και από τις 11.30 μέχρι τις 18.30. Ενδέχεται να υπάρξει και δεύτερη φάση μέσα σε αυτό το διάστημα.

Κατάθεση βιογραφικών

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι/-ες παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και δύο πρόσφατες φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή) έως τις 3 Απριλίου 2022 στο email: auditionkakleas@gmail.com . Η ενημέρωση των υποψηφίων για την ακρόαση θα γίνει αποκλειστικά μέσω email. Όλοι/-ες οι υποψήφιοι/-ες που θα αποστείλουν βιογραφικό θα ενημερωθούν σχετικά με τη συμμετοχή τους ή μη στην ακρόαση μέχρι την Κυριακή 3 Απριλίου 2022.